Bitcoin-prijs raakt $ 20.000 voor de eerste keer na instorting van FTX


Tony Spilotro

Ik ben Tony Spilotro. Achter het pseudoniem ben ik een wereldwijde leider op het gebied van werken op afstand met tien jaar bekroonde contentervaring en uitmuntendheid. Hier verken ik mijn nieuwe passies met betrekking tot privacy, financiën, economie, politiek, cryptografie, eigendomsrechten en andere libertair-achtige opvattingen. Ik ben een Bitcoin-evangelist, maximalist en opvoeder wanneer ik maar kan, en help de boodschap van vrijheid van overheidscontrole, wanbeheer van het monetaire beleid en het afschuiven van de verantwoordelijkheid – letterlijk – op toekomstige generaties. Mijn reis van een nieuwsgierige retail-crypto-investeerder naar een serieuze Bitcoin-advocaat, handelaar en technisch analist is ongebruikelijk, maar desalniettemin levensveranderend en gaat minder over geld en meer over een langverwachte revolutie. Hoewel ik sterk geloof in de wetten die wiskunde en wetenschap beheersen, ben ik diep gefascineerd door de impact van astrologie en astronomie, inclusief maan- en zonnecycli en planetaire uitlijning en hun vermogen om markten te beïnvloeden en mogelijk te voorspellen. Het heeft voor mij nog niet geklikt hoe ik iets moet gebruiken, maar ik beschouw het als mijn huidige konijnenhol waar ik nog niet uit kan graven. Mijn perspectief om op te groeien naast internet, het dotcom-tijdperk, de Grote Recessie en wortels in videogames die munten en zeldzame items verzamelen, zorgden ervoor dat Bitcoin meteen logisch voor me was. Door al deze lenzen probeer ik inhoud te produceren die educatief en vermakelijk is, en ik dank u oprecht dat u de tijd neemt om te lezen wat ik te zeggen heb. Volg me alsjeblieft op Twitter op @tonyspilotroBTC en stuur me gerust een bericht als je wilt samenwerken.

Plaats een reactie