Bitcoin-prijs bereikt $ 27,2K, maar nieuwe analyse waarschuwt dat meer verliezen ‘waarschijnlijk’ zijn


Bitcoin (BTC) probeerde $ 27.000 terug te vorderen in de wekelijkse afsluiting van 14 mei toen de volatiliteit buiten de uren opliep.

BTC/USD kaarsgrafiek van 1 uur (Bitstamp). Bron: TradingView

BTC-prijsstijgingen van meer dan 7% in twee dagen

Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView lieten zien dat BTC/USD op Bitstamp steeg tot $27.200.

De prestatie, het hoogste in meerdere dagen, weerspiegelde winsten van ongeveer 7,5% ten opzichte van lokale dieptepunten van de laatste handelssessie op Wall Street van de week.

“Sterke bewegingen op Bitcoin, aangezien het alle dieptepunten in recente bewegingen heeft geveegd en weer is gedaald tot $ 27,2K”, een optimistische Michaël van de Poppe, oprichter en CEO van handelsfirma Eight, reageerde.

“Geduld, want het omdraaien van $ 27,2K is de eerste serieuze trigger voor voortzetting naar boven. In dat geval dicht bij een tijdelijke bodem en mogelijk nieuwe hoogtepunten naar $ 36-42K nog steeds mogelijk.

BTC/USD annotated chart. Source: Michaël van de Poppe/ Twitter

Populaire handelaar Daan Crypto Trades merkte op dat er nu potentieel was voor een “gat” in de CME Bitcoin-futuresmarkten om te verschijnen op de opening van 15 mei.

“Als BTC de huidige prijzen vasthoudt, zal het morgen opengaan met een CME-gap. Deze hiaten hebben de neiging om opgevuld te worden, vooral in een variërende omgeving, ‘zei hij verteld Twitter-volgers.

“Het is goed om op te merken hoe tijdens sterke trends (op en neer) deze gaten eerder open blijven.”

CME Bitcoin futures geannoteerde grafiek. Bron: Daan Crypto Trades/Twitter

Eerder in het weekend rapporteerde Cointelegraph over de algemene voorzichtige toon die door marktdeelnemers werd aangenomen, met Van de Poppe onder degenen die eisten dat niveaus rond de $ 27.000 bullish zouden worden teruggewonnen alvorens longposities te overwegen.

In een update over de huidige status van het Binance-orderboek merkten monitoring van resource Material Indicators ondertussen op dat de liquiditeit rondging, samen met de biedliquiditeit van $ 25.400 die met ongeveer $ 17 miljoen afnam.

Bitcoin-stieren staan ​​​​voor een zware wekelijkse uitdaging

Kijkend naar de wekelijkse afsluiting zelf, was handelaar en analist Rekt Capital minder positief over de onmiddellijke vooruitzichten.

Gerelateerd: ‘Niet shorten als het donkergroen is’ — Hoe de Bitcoin-halving van 2024 te verhandelen

In analyse op de dag waarschuwde hij dat een afsluiting van $27.550 of minder de BTC-prijs het risico van verdere verliezen zou geven.

“Wekelijkse sluiting onder $ 27550 (zwart) zou waarschijnlijk meer neerwaartse gevolgen voor de prijs betekenen nadat we er niet in zijn geslaagd $ 28800 terug te vorderen als ondersteuning (oranje)”, merkte hij op op de wekelijkse grafiek.

BTC/USD geannoteerde grafiek. Bron: Rekt Capital/Twitter

Aanvullende bevindingen voerden aan dat Bitcoin zijn herstel van 2019 dit jaar waarschijnlijk niet herhaalde.

Tijdschrift: Alameda’s IRS-rekening van $ 38 miljard, Do Kwon trapte in de activa, Milady frenzy: Asia Express

Dit artikel bevat geen beleggingsadvies of aanbevelingen. Elke investerings- en handelsbeweging brengt risico’s met zich mee en lezers moeten hun eigen onderzoek doen bij het nemen van een beslissing.Plaats een reactie