Bitcoin nog 20X? Kan XRP naar $1? + Analyse ETH/ADA


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van bitcoin/ETH/ADA/XRP. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perpectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

17 gedachten over “Bitcoin nog 20X? Kan XRP naar $1? + Analyse ETH/ADA”

 1. Good day. I know that you earn on bitcoin but it is also worth paying attention to the Polish ccc company whose shares are constantly growing. from 28 November, shopping malls will be open in Poland and this company sells its assortment in galleries. worth entering. Good luck. happy happy holidays. Remember, it is a Polish ccc company.
  https://www.plus500.pl/Instruments/CCC:WSE

 2. Thx John. Ik heb door jou analyse twee keer mooie winst gepakt op Ripple. Helaas niet die forse laatste piek, maar zeer content met de huidige winst. Momenteel zit ik vooral in VET. Die heeft het lastig met de huidige weerstand maar zit mi in een opwaarts trendkanaal. Ben benieuwd naar jouw analyse daarop. Zou je die de volgende keer weer eens kunnen meenemen? Of hieronder jou bevindingen willen delen?

 3. Goedemorgen, meen dat we in de vorige bullrun van 2017 in 250 dagen tijd zo'n 1400% zijn gestegen. Als zich dit herhaalt zitten we eind volgend jaar al op ruim 100k. Maar het is dus als…….. Zeg altijd eerst zien, en dan de targets weer verder bijstellen. 😀👍🏻

 4. Allereerst, super informatieve video's die je maakt! Ik heb echter een paar vragen over de cursus/premium discord groep. Moet je de cursus doen om in de discord groep te komen? Zo nee, kost dit geld en zo ja hoeveel? Daarnaast, mocht je de cursus doen en erna in de discord groep komen, moet je dan blijven betalen of staat de cursus gelijk aan een permanent lidmaatschap?

  Keep up the good work! 🙂

 5. Hi john, thx voor je video’s.

  Kan je morgen iets vertellen over stellar? Ik denk dat we nu even aan t consolideren zijn met die koers (rond €0.185), maar dat het vanaf 1 dec weer omhoog gaat. Samen met alle coins overigens.

  En dan na oud en nieuw gaat Azië weer verkopen en vervolgens iedereen. Maar das meer gebaseerd op hoe het zo’n beetje ieder jaar gaat.

 6. Hi John, bedankt voor de nieuwe content! Zeer waardevol weer. Hebben de Kerstperiode en jaarwisseling grote gevolgen normaal gesproken of trekken de koersen zich hier niks van aan?

 7. Op dit moment Op de vraag of het huidige klimaat ideaal is voor de gemiddelde persoon om in cryptocurrency te investeren, waren 8 van de 10 leidinggevenden het erover eens dat dit een goed moment is om een ​​klein deel van de portefeuillegelden toe te wijzen aan digitale activa. VIER deelnemers aan de enquête zeiden ook dat ze geloven dat Bitcoin zijn $ 20.000 all-time high zal overtreffen tijdens de volgende bull-run.Ik kwam een ​​video tegen in februari Begin dit jaar ontdekte ik dat zoveel mensen lofbetuigingen overgaven aan Brenda Moore die een grote impact heeft gemaakt tegen zoveel jonge crypto-investeerders sinds vorig jaar, sommigen zeiden dat ze de beste strategie heeft om Bitcoin te verhandelen, terwijl anderen zeiden dat ze crypto Superwoman is, dus ik nam contact met haar op en zij gaf me de beste tips om uit te blinken in de wereld van Crypto. Nu doe ik niet alleen Hodl, ik maak meer winst, na 3 maanden kan ik opscheppen over het vergroten van mijn portfolio van 2Btc tot meer dan 7,5Btc, jullie zouden haar allemaal moeten bereiken op TeIegram: @BrendaMoore of WhatsApp (+1 (3 5 2) 444 ‑1 8 2 2) voor haar hulp bij btc-signalen en het werken met een handelspatroon

 8. Momenteel zit XRP op $0,50, alles staat onder spanning, wat gaat deze doen vandaag?

 9. Fantastisch kanaal ik volg en kijk elke video zouden jullie eens willen kijken naar Zil ( Zilliqa) is 1 van de best gaande munten op dit moment en ik denk dat het jullie zeker nog meer views kan opleveren

  Ga zo door mannen ik geniet elke keer weer en leer elke keer weer iets

  #Zilliqa is going to make allot of people Zillionaires in 2020-2025
  Vitalik Buterin heeft zelf gezegt dat Zilliqa heel veel ruimte heeft om te groeien dus dat moet genoeg zeggen lijkt me als de man van etherium 't zegt

Reacties zijn gesloten.