Bitcoin nieuws vandaag: Ethereum koers stijgt 20% en Amerikaanse banken mogen Bitcoin bewaren #183


Je VrijMiBo begint goed bij BTC Direct! En je maakt nog steeds kans op een Trezor Model T 🤩

00:00 Intro
00:25 Win een Trezor Model T!
00:50 Weer een nieuwe samenwerking! Coinomi en BTC Direct slaan de handen ineen
02:10 Amerikaanse banken mogen van toezichthouder bitcoin en crypto bewaren voor klanten
04:23 Achttien grote partijen procederen tegen YouTube vanwege scams
06:40 Het afgelopen half jaar zijn er minder valse biljetten uit omloop gehaald
07:50 Ethereum prijs stijgt, blockchain wordt bijna volledig benut
11:05 Koersen, koersen! Eerst de Ethereum koers
15:04 En wat doet de bitcoin koers?

Meer van BTC Direct?
✅Koop crypto:
✅Krijg 5 euro bitcoin:
✅Cryptonieuws:
✅Facebook:
✅Telegram:
✅Twitter:
✅Instagram:
✅Abonneer youtube:
✅Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

#Btcdirect #BTC #Analyse #Prijs

30 gedachten over “Bitcoin nieuws vandaag: Ethereum koers stijgt 20% en Amerikaanse banken mogen Bitcoin bewaren #183”

 1. Mooie stap met coinomi jullie zijn erg goed bezig houd dit vol! Die trezor zou heel goed uitkomenn kan ik mijn gems goed veilig zetten.

 2. Axel, het is al de zoveelste keer dat ik het vraag, wanneer komt mijn Trezor model T toe? Krijg ik nog een volgnummer? Jokee

 3. 5:25 xrp moet niet zo janken, Xrp is zelf een grote scam . En alle alts zijn een scam dus het is een goeden zaak dat er mensen zijn die de scammers van al die alts bloot leggen. Over de enige eerlijke coin ( btc ) zie ik geen creatieve filmpjes op YouTube , daar aan kan je zien btc is eerlijk en de rest is een scam van de teams om heen . Hen doel is veel geld 💰 oplichters over de rug van naïeve hebberige mensen . Zo zit het en nit anders .

 4. Aaah natuurlijk. Waarom ik de "Trezor model T"graag wil? Natuurlijk om mijn crypto direct via de Trezor bij BTC Direct te kopen. Lekker Makkelijk !

 5. Cryptoos stallen bij banken is bij de Duivel te biecht gaan….Als de bank dreigt om te vallen ben je je Bitcoins kwijt.

 6. De reden zou zijn om negatieve spaarrente te omzeilen en Usdt te bewaren op de Trezor model T.

 7. Van een ouwe stinkende leren portemonnee naar digitaal. Daarom ga ik graag met die reukloze Trezor T aan de haal! 👍🏻

 8. Hoi Axel,

  Ik zou Trezor Model T willen omdat ik mijn coins dan eindelijk kan opslaan in een hardware wallet! De mijne staan op een exchange en ik vind een hardware wallet nog te duur (studentenleven) in verhouding met de de coins die ik bezit. Ik zou dus daarom kans willen maken op de Trezor Model T om bij te horen bij de gezegde: NOT YOUR KEYS, NOT YOUR COINS! ;p

  – Geabboneerd? CHECK!
  – Video geliket? CHECK!
  – Belletje aan? CHECK!

  Ik hoop heel graag dat ik hem win en mocht een ander het winnen dan wens ik hem heel veel succes en plezier!

  Groetjes,
  Trouwe BTC Direct volger

 9. Mijn dochter van 12 wou een tijd geleden haar zakgeld in Bitcoin hebben.
  Nu krijgt ze elke week haar bitcoin(zakgeld) maar ze heeft nog geen hardware wallet.
  Ik zou daarom de Trezor voor haar willen winnen zodat ze veilig alle bitcoin kan opslaan.

 10. Crypto oma heeft er nog weinig verstand van maar zou wel graag alles veilig opbergen.

 11. Hmm omdat ik op elke video een comment heb geplaatst…;)

 12. Die Trezor model T is gewoon een prachtig stukje techniek die ik graag over mijn coins zou laten waken.

 13. Om te handelen met digitale munt waar geen bloed aan hangt of kleeft

 14. Ik zou deze Trezor graag aan een vriend geven, ikzelf heb hem al vaker geholpen met "crypto vragen". Nu heb ik zelf al een hardware wallet maar ik zou deze Trezor graag cadeau geven aan mijn vriend zodat hij zijn (groeiende) crypto's hier veilig op kan bewaren. Ben benieuwd!

 15. Aangezien ik de banken niet vertrouw en op het moment geen betere wallet kan bedenken als de trezor model zou ik die graag in mijn bezit willen hebben. Elke keer je gekochte btc van btc direct opslaan op een exchange is ook nog is levensgevaarlijk. Dus kom maar op!

 16. Moet toch ergens mijn coins veilig kunnen opbergen, daarom wil ik die trezor wel winnen hoor🤗

 17. Heel handig die Trezor-T om mijn bitcoins op te bewaren! Mocht internet wereldwijd er ineens voor langere tijd uit liggen, dan ben ik mijn Btc in ieder geval niet kwijt 😀

 18. Let me winnnnnn🚀🚀🚀🚀want ben deze week op 1 van mn accounts gehackt. Door de tresor zijn mijn muntjes veiliger opgeslagen 💪💪💪

 19. Wil met deze Trezor mijn Pa (74 jaar jong) helpen aan het veilig opslaan van Crypto. Nog gefeliciteerd met deze mooie samenwerking.

 20. ik begin me nu pas te verdiepen in het echt veilig opbergen van mijn bitcoin. zou tegek zijn als ik daar dan nu een trezor mee in de wacht sleep 😀

 21. Trezor is super Handig om veilig je coins op te slaan!!

 22. Trezor verdien ik wel omdat ik extra tijd kwijt was naar het luisteren van dit filmpje, gezien de spreker zo snel praatte en ik regelmatig moest terugspoelen en de informatie opnieuw moest beluisteren.

 23. Ik verdien de prijs omdat ik btc direct altijd gebruikt en gevolgd en trouw gebleven

 24. Ik wil een trezor model T om rond mijn nek te hangen en altijd bij de hand te hebben.

 25. Ik wil een trezor model T om aan men moeder te gegeven. Zij heeft voor 100 euro BTC gekocht bij BTCdirect.eu deze week

Reacties zijn gesloten.