Bitcoin nieuws vandaag: Beste maand voor crypto in lange tijd en koers beweegt door Fibonacci #187

laatste update: 05-2022


Het zonnetje schijnt ook boven cryptoland 🙂

00:00 Intro
00:29 Win een Trezor Model T
00:51 XRP koers stijgt 47% in juli
03:11 Cadano heeft Shelley gelanceerd
03:24 Grootschalig minen in Iran
07:33 CBDC aan de Filipijnen
09:00 Amerika heeft recordkrimp van 32,9%
10:44 Koersen koersen koersen

Meer van BTC Direct?
✅Koop crypto:
✅Krijg 5 euro bitcoin:
✅Cryptonieuws:
✅Facebook:
✅Telegram:
✅Twitter:
✅Instagram:
✅Abonneer youtube:
✅Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

#Btcdirect #BTC #Analyse #Prijs #ethereum #xrp #bitcoin

30 gedachten over “Bitcoin nieuws vandaag: Beste maand voor crypto in lange tijd en koers beweegt door Fibonacci #187”

 1. Ik zou de Trezor graag willen hebben. Ik heb nog de Ledger maar ik hou van nieuwe gadgets en deze is perfect voor mijn crypto kluis

 2. Nieuw op dit kanaal, maar super veel bruikbare info. Meteen nieuwe sub natuurlijk met belletje 😏

  Ik zou ook graag de Trezor winnen!

 3. Ik zou niet weten wat een tresor is maar gezien het coins gerelateerd is en hier een winactie van gemaakt is zal het een handig apparaatje zijn om uit te proberen

 4. Hallo ik zou deze Trezor graag winnen zodanig kan ik mijn crypto toch een beetje veilig stellen. Alles staat nu op binance, wel geen mega groot bedrag, maar ik zou dit toch liever in eigen handen hebben. Mijn huidige favorieten 1) ETH 2) ADA (samen 3/4e van mijn portfolio) dan 3) ZIL & 4) TRX (ong een 5% portfolio elk) & dan 5) XRP 6) VET 7)XTZ (ong 2%) en dan 8) POWR (ong 1%). Ik heb geen BTC aangezien ik graag een volledige coin bezit… Zijn dit goede keuze's? Wat raden jullie aan? ik zou nog voor 4% iets bijkopen, iets nieuws zoals Cosmos, Horizon, alrond, erd, link? Of een huidige positie versterken?

 5. Doordat ik recentelijk visueel beperkt ben geraakt, is het gebruik van mijn paperwallets heel moeilijk geworden, omdat ik zeer moeilijk kan lezen en zeker geen keys. Ik hoop dat kopen en verkopen met een hardware wallet beter gaat omdat je dan geen sleutels meer hoeft in te geven en controleren. Zou geweldig zijn.

 6. Trezor model T ja graag. Waarom, omdat ik dan een ander schermpje om naar te kijken hebt dan mijn telefoon. O en omdat het de enige echte veilige manier is om mijn coins hun keys te beveiligen.

 7. Hoi Axel,

  Ik zou Trezor Model T willen omdat ik mijn coins dan eindelijk kan opslaan in een hardware wallet! De mijne staan op een exchange en ik vind een hardware wallet nog te duur (studentenleven) in verhouding met de de coins die ik bezit. Ik zou dus daarom kans willen maken op de Trezor Model T om bij te horen bij de gezegde: NOT YOUR KEYS, NOT YOUR COINS! ;p

  – Geabboneerd? CHECK!

  – Video geliket? CHECK!

  – Belletje aan? CHECK!

  Ik hoop heel graag dat ik hem win en mocht een ander het winnen dan wens ik hem heel veel succes en plezier!

  Groetjes,

  Trouwe BTC Direct volger

 8. Stond net op het punt een Ledger aan te schaffen, maar aangezien jullie nu net een samenwerking hebben met Trezor, en Ledger nu een flink lek te verduren heeft gehad….is mijn interesse gewekt.
  Er 1 winnen is natuurlijk helemaal te gek.

 9. Ik wil graag de Trezor winnen omdat ik en een fan ben van btc-direct. Ik schaf mijn cryptocurrency alleen bij Btc-direct aan. De samenwerking met Trezor zorgt voor 2 vliegen in een klap :). Ik kan de currency op btc-direct aanschaffen en op de Trezor opslaan. Win-win 🙂

 10. Mr Scott Maloney heeft me veel geholpen, ik begon met de handel van $ 950 Ik was geschokt dat ik in 7 dagen handel met hem $ 6.500 verdiende. Ik ben hem erg dankbaar en daarom deel ik een bericht over hem. Als je weet dat je met een andere accountmanager hebt gehandeld en je winst niet hebt ontvangen, kun je Mr Scott verbinden om te beginnen met winnen en later bedanken, je kunt hem verbinden op Instagram @Bitminelitetrade

Reacties zijn gesloten.