Bitcoin NFT-veiling door Yuga Labs trekt ondanks kritiek $16,5 miljoen op


De Yuga-labs 12Fold Collectieveiling eindigde gisteren. Het evenement begon op 5 maart en op basis van de aankondiging zullen 288 bieders 288 inscripties ontvangen van de 300 NFT-achtige afbeeldingen op Satoshi met Ordinals.

Zelfs veel mensen bekritiseerden het veilingmodel was het evenement een groot succes. Yuga Labs kondigde het succes van de veiling aan en verklaarde dat het op één dag $ 16,5 miljoen opleverde, waarmee de beoogde 288 winnende biedingen werden geregistreerd.

Eerste Bitcoin NFT-veiling registreert enorm succes

In zijn Twitter na, feliciteerde Yuga Labs de 288 winnaars met de belofte hun Bitcoin NFT’s binnen 7 dagen te sturen. Het verzekerde ook de andere bieders die verloren waren van het terugstorten van hun BTC’s binnen 24 uur in hun portemonnee.

Van de veilinggegevens over de TwelveFold-collectie plaatsrealiseerde Yuga Labs 735 BTC ter waarde van bijna 16,5 miljoen dollar marktprijs. De hoogste bieder onder de winnaars betaalde iets meer dan 7BTC, wat neerkomt op $161.000 voor één Bitcoin NFT.

Bedenk dat de aankondiging van Yuga Labs vorige maand onthulde dat de NFT’s rond een 12×12 raster zouden zijn met sterk weergegeven 3D-elementen en handgetekende kenmerken. De winnaars zijn verheugd om hun NFT’s te ontvangen en delen hun overwinning graag op Twitter. Bijvoorbeeld een van de winnaars, Carsonturnerging naar Twitteren om het aan te kondigen als uiting van opwinding over het succes van zijn bod.

Met zo’n enorm succes geregistreerd in de allereerste bitcoin NFT-veiling, zal de acceptatie van het Ordinals-protocol waarschijnlijk toenemen, en het bedrijf heeft met succes het tempo bepaald door gebruik te maken van de nummer 1 crypto-blockchain in de groeiende sector.

Veilingmodel van Yuga Labs: een genot voor oplichters

De Yuga Labs-veiling was succesvol, zelfs met kritiek op het model, aangezien het proces van het verzenden van de BTC naar de portemonnee van het bedrijf bij veel mensen niet goed viel.

Ethereum tuimelt op de kaart l ETHUSDT op Tradingview.com

Bijvoorbeeld, de maker van Ordinals, Casey Rodarmor, gewaarschuwd het NFT-bedrijf om af te zien van het opnieuw volgen van een dergelijk proces, of hij zal zijn handen van het project afwassen en anderen beïnvloeden om dit te doen.

Een andere Twitter-gebruiker, Giancarlo, vroeg als Yuga Labs zich nog in het stenen tijdperk bevindt, aangezien het ernaar streeft BTC’s terug te geven aan degenen die handmatig hebben verloren. Ook een andere Twitter-gebruiker, @veryordinally getweet over het proces, waarin staat dat Yuga Labs door zijn model de verkeerde prioriteit geeft.

Het argument was dat een dergelijk proces zou leiden tot veel toekomstige frauduleuze handelingen door valse makers van NFT’s. Hij zei dat hoewel Yuga Labs de BTC’s zou teruggeven zoals beloofd, andere oplichters dat niet zullen doen.

Desalniettemin heeft Yuga Labs beloofd de BTC terug te geven van bieders die niet binnen 24 uur hebben gewonnen. Maar alleen de tijd zal uitwijzen of fraudeurs het Yuga Labs-model zullen gebruiken om kopers op te lichten, zoals de critici vreesden.

Uitgelichte afbeelding van Pixabay en grafiek van Tradingview.comPlaats een reactie