Bitcoin naar nieuwe ATH in 2020 ?! | Uitgebreide Analyse


Bitcoin naar nieuwe ATH in 2020 ?! | Uitgebreide Analyse

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Crypto tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥

🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:

🔥Discord:

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#bitcoin #crypto #doopiecash

20 gedachten over “Bitcoin naar nieuwe ATH in 2020 ?! | Uitgebreide Analyse”

 1. Wat betekent de bull market voor de altcoins? Ik zou graag een video over dit willen zien.

 2. We gaan het zien, heren! Persoonlijk ben ik wat skeptisch of we de $20k dit jaar nog gaan halen, maar als het wel zo is hoor je mij niet klagen. Uiteindelijk gaat het er niet om of je gelijk hebt gehad, maar om hoeveel geld je verdiend hebt!

 3. dat is waar 'k steeds op doelde op long term, BTC gaat, tenzij de wereld uit elkaar spat, enorm stijgen het eerste decenium, na de 3e halving, nog eentje erbij 👍👌

 4. Ik heb toch een gevoel dat dit te mooi is om waard te zijn, maar we gaan het zien. Ik heb een voor een klein bedrag bitcoin gekocht en probeer met traden mijn positie te vergroten, dus ik hoop dat jullie gelijk hebben 😉

 5. Mooie analyse dank u zeer heren. Ik ben er niet mee eens. Ik denk dat we gaan schommelen tussen 14-20k dit jaar en pas volgend jaar nieuwe ath in q1

 6. Wat ik er van denk: Ik zeg riemen vast en gaan met die banaan. Denk dat we dit jaar net over de ATH uitkomen…

 7. koffiedik kijken maar ik blijf erbij dat t tegenvalt. 2021 halen we wel de ath denk ik. Zal je zien dat t over een maand de ath behaald wordt. Nee, ik heb geen idee en ik temper mijn eigen verwachtingen.

 8. Denken jullie dat een eventuele crash op de aandelenmarkt nog effect heeft? Is er een realistische bearish scenario denkbaar?

 9. Leuke video weer.
  TA is top.
  Ik was toch wel heel verbaasd dat BTC aan het begin van crisis dezelfde paniekdaling kende als de aandelen. Er was geen nuance in de manier waarop er eventueel van de crisis geprofiteerd kan worden. Ook het eerste herstel is in aandelen en BTC gelijk, hoewel er wel een beter herstel was voor de "crisis kansrijke" aandelen.
  Hoe kansrijk (fundamenteel) BTC zal zijn na de crisis hangt (volgens mij) af van de miners, die vinden het nu, na de halving, kennelijk nog steeds rendabel om te minen.
  Wat als de olieprijzen en de daaraan gekoppelde elektriciteitsprijzen drastisch gaan stijgen, want dat is toch een risico, blijft het minen dan nog steeds winstgevend?
  Het zou logisch zijn als dat mee telt voor nieuwe ATH.

  Ik zeg niet dat een nieuw all time high niet zal komen maar ik denk niet dat het extreem veel hoger zal zijn dan de vorige.
  Ik vind dat ook prima want nog steeds kan ik er mijn voordeel mee doen. De paniek gaf aan dat er veel onzekerheid is en dat men bang is om "vast" te zitten in een markt die in een vingerknip onderuit kan gaan. Traden blijft dus mogelijk, kan eigenlijk altijd.

  Of zie ik het toch te somber, denk te fundamenteel, is de TA leidend en zit al de ellende al in de prijs ?

 10. We gaan het zien. Duurt het langer ; dan kan ik mijn positie nog meer uitbreiden, gaat het straks super snel ; dan ben ik tevreden met mijn huidige positie. Win win.

 11. Aan alle teamdoopies…wederom tnx voor de hoopieschart, ik ga voor de ATH dit jaar.

 12. Iedereen hier staard blind op de prijs maar kijk ook eens naar de hashrate en de fundamenten 😉

Reacties zijn gesloten.