Bitcoin Lightning Company Lightspark introduceert Lightspark Wallet SDK
Lightspark heeft de lancering aangekondigd van de Lightspark Wallet SDK, een tool die is ontworpen om bedrijven van elke omvang in staat te stellen hun klanten een Lightning-portemonnee aan te bieden. Volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, wil Lightspark het Lightning Network toegankelijker en mainstreamer maken, zodat betalingen open, veilig en direct zijn.

In het persbericht werd uitgelegd dat de Lightspark Wallet SDK het resultaat is van een zorgvuldige afweging van de behoeften van bedrijven en feedback van klanten. De SDK is op maat gemaakt voor naadloos gebruik door bedrijven van alle groottes en stadia, aldus het bedrijf, met eenvoudige integratie en de mogelijkheid om een ​​unieke gebruikersinterface en merkidentiteit toe te voegen. Het heeft tot doel de complexiteit van Lightning-betalingen te vereenvoudigen, waardoor bedrijven zich kunnen concentreren op het bouwen van uitzonderlijke gebruikerservaringen zonder zich zorgen te hoeven maken over technische fijne kneepjes zoals het opzetten van kanalen en het opnieuw in evenwicht brengen van de liquiditeit.

De SDK bevat ook Lightspark Predict, dat een lage latentie, hoge slagingspercentages en lage kosten biedt, waardoor betrouwbare en kapitaalefficiënte Lightning-betalingen worden gegarandeerd, aldus het persbericht. Door gebruik te maken van Lightspark Predict, legt de release uit, krijgen bedrijven betere connectiviteit met het bredere Lightning Network, wat de betrouwbaarheid en zekerheid vergroot bij het verzenden en ontvangen van Lightning-betalingen.

Ook benadrukte het bedrijf recente partnerschappen die de groeiende acceptatie van Lightning onder bedrijven aantoonden. Xapo Bank werd de eerste bank die via Lightspark integreerde met het Lightning Network, waardoor haar leden kleine aankopen direct met bitcoin konden betalen, zonder eerst om te rekenen naar USD.

Bovendien benadrukte Lightspark partnerschappen met Rain, het grootste crypto-activaplatform in de MENA-regio, waarmee gebruikers real-time bitcoin-transacties kunnen uitvoeren met behulp van Lightspark, en Flexa, een aanbieder van digitale handelsintegratie die Lightspark heeft gebruikt “om te helpen bedrijven navigeren naar het volgende tijdperk van handel.”

Plaats een reactie