Bitcoin kopen van mijn Youtube geld!

laatste update: 05-2022


Bitvavo:
700k in btc:
join de dc:

➤ Bedankt voor het abonneren »


➤ bedankt voor de like
• klik op Meer Weergeven voor meer info

Alle Afspeellijsten:
➤Hardcore Survival:
➤Pixelmon 2020:

➤Twitch:
➤twitter:
➤Instagram:

DISCLAIMER
Ik ben geen (financieel) adviseur.
Doe altijd zelf onderzoek naar de
besproken onderwerpen en aandelen / crypto.
Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

#Duffygames #crypto

13 gedachten over “Bitcoin kopen van mijn Youtube geld!”

  1. Bedankt voor de continue geweldige video's. Het feit is, NFT's, BTC is de toekomst van crypto en de vraag die de meeste mensen zichzelf stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Ik heb het gevoel dat degenen die de marktdynamiek zouden laten bepalen wanneer ze wel of niet moeten handelen, ofwel nieuw zijn in deze ruimte in het algemeen of waarschijnlijk gewoon naïef zijn, de wereld heeft veel slechtere tijden gekend dan deze, verlichte handelaren blijven goed gebruik maken van de dip en pomp zelfs door meer aandelen te verwerven voor handelssessies, zou ik zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op handelen, omdat het veel winstgevender is dan vasthouden. De handel verliep soepel voor mij omdat ik meer dan 10 BTC kon verhogen toen ik begon met 2,5 BTC in slechts 5 weken na het implementeren van transacties met signalen en inzichten van Greg Kaplan. Ik zou jullie allemaal adviseren om je activa te verhandelen in plaats van vast te houden voor een toekomst waar je niet zeker van bent.. Je kunt Greg bereiken op ͲeIєɠɾαm {@ Kaplansignals .}

Reacties zijn gesloten.