Bitcoin koers stijgt door grote aankopen | XRP en BTC Nieuws vandaag | #353


Iedereen wil bitcoin kopen, en dat is goed voor de BTC koers! Europese, Amerikaanse en Aziatische bedrijven staan pal achter bitcoin! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:17 PayPal koopt Curv
03:03 Noors bedrijf AKAR aan de BTC
05:55 Aziatische bedrijven krijgen ook BTC in het vizier
08:59 XRP stopt samenwerking met MoneyGram
11:19 NYDIG haalt 200 miljoen USD op
13:24 Koerrrsen koerrrsen!
20:59 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

26 gedachten over “Bitcoin koers stijgt door grote aankopen | XRP en BTC Nieuws vandaag | #353”

  1. Interessante update en mooie groene dag voor crypto vandaag

  2. ik wil niemand horen klagen binnen x aantal maand/jaar dat ze meer hadden gekocht toen ze de kans nog hadden want dit spel loopt volledig 📈 eens het de 100k voorbij is begint de gekte volledig

  3. Moneygram was een mooie beta voor XRP, Western Union loert nu op XRP! Let maar op.

  4. Proficiat met de 25k! Wel verdiend! Al het beste vanuit België 🇧🇪

  5. ik hoop dat paypal ook een bankpas gaat maken in de toekomst 😀

  6. RIPPLE IS HET MEEST GESCHIKT VOOR CBDC’S VANWEGE HET GECENTRALISEERDE KARAKTER, ALDUS RAPPORT IN OPDRACHT VAN CPA AUSTRALIA…….🐱‍🏍🐱‍🏍🐱‍🏍

  7. Is er wellicht al iets meer bekend over de Spark tokens die geclaimd konden worden (wanneer deze zullen worden uitgekeerd?)

  8. Iedereen even aan de uniswap en zil bedank me later maar!

Reacties zijn gesloten.