Bitcoin koers MOEST dalen | 95 miljoen nieuwe gebruikers | BTC Nieuws vandaag | #347 in 2022

laatste update: 06-2022


Tijd om de grafieken in te duiken. We laten met indicatoren zien waarom Bitcoin koers moest dalen. En waarom bitcoin nu weer stijgt! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:50 95 miljoen gebruikers in japan toegang tot crypto
03:30 CITI: BTC als standaard internationale handel
07:13 MIT haalt miljoenen op
10:10 Damien Hirst accepteert crypto
11:48 Glassnode
15:46 Koerrrsen koerrrsen!
20:41 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

18 gedachten over “Bitcoin koers MOEST dalen | 95 miljoen nieuwe gebruikers | BTC Nieuws vandaag | #347 in 2022”

  1. Ewaa drerriess, wat denken jullie van Cardano ADA prijs eind 2021? Ik lees veel tussen de €7-10 eind dit jaar. Verwachten jullie dit ook of is dit te royaal?

    En denken jullie dat Cardano ADA in 2-3 jaar tot €30 gaat stijgen of kan dat niet vanwege de marketcap?

  2. Aangezien alt season in onze nek hijgt zouden wij het appreciëren als je de bitcoin dominance ook dagelijks zou willen analyseren

  3. De Tweede Kamerverkiezingen 2021 (15 t/m 17 maart) komen er weer aan. LP (Libertaire partij) is goed voor crypto. Wie in de visie van Bitcoin gelooft, zou kunnen overwegen om een stem uit te brengen op de Libertaire partij (Lijst 20).

  4. wat ik 2 jaar heb overleefd dit is voor mij a walk in the park! ethereum dit jaar met de vinger in de neus 10000 en de rest😷🙄🤪

  5. Hard to predict when all defi projects will be presented in Yield app but right now it includes hundreds of them!

  6. Dit is echt een geweldige video, maar wat mij betreft, ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met mevrouw Harris Amelia, haar handelsstrategieën zijn top..

Reacties zijn gesloten.