Bitcoin koers herstelt van crash | Wat gaat prijs doen | BTC Nieuws vandaag | #302 in 2022

laatste update: 10-2022


Hoe reageert bitcoin koers na de crash van gisteren? Nou , met veerkracht! Check het laatste nieuws over bitcoin, xrp en andere cryptocurrency’s.

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:12 Eerste bitcoin transactie
05:22 Whales kopen bitcoin
09:00 Record PayPal bitcoin transacties
11:14: Bakkt wil geen XRP
14:03 Britse toezichthouder waarschuwt
17:00 Bitcoin koers analyse

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

12 gedachten over “Bitcoin koers herstelt van crash | Wat gaat prijs doen | BTC Nieuws vandaag | #302 in 2022”

 1. Goede video, helaas net de dip gemist… jammer. Persoonlijk hoop ik dus dat hij nog een tikje gaat zakken tot $28.000 – $30.000

 2. Btc leuke verkoop praatjes maar zijn zelf onbereikbaar als je eenmail stuurt of belt

 3. Ik beschouw mezelf niet als een whale maar heb uiteraard bij gekocht.

 4. Heftig hoor die verschillen tussen jullie inkoop en verkoop prijzen…. rond de 10%

 5. Was vandaag mooi getimed want toen mijn boerenkool bereid was stond het ook online. Vroeger at ik terwijl ik de donald duck las..nu kijk ik deze bitcoin filmpjes

 6. Triest.
  Twee weken geleden in hun geschreven gejuich over de stijging van de koers maar bij hun prognose over komende week bedenkingen dat correctie ging komen. Afijn: koers knalde omhoog.
  Week daarop: juichen over koersstijging en bij prognose zeer positief verdere stijging. Vreemd want andere sites maakten melding dat de koers alleen nog omhoog ging door kleinere maar vooral nieuwe kopers maar dat whales begonnen te verkopen en men een sterke daling inschatte. En inderdaad, koers knalde naar beneden en zoals altijd hier weer achterafanalyse.
  In 2017 heeft Jordan Belfort (dé Wolf Of Wallstreet) een aantal meningen en voorspellingen geventileerd. De voorspellingen t/m januari 2018 waren akelig accuraat, ik had alleen de voorspelde scam en in elkaar storten koers verkeerd ingeschat en was net te laat met verkopen. In ieder geval, als je zijn beschrijvingen leest weet je hoe alles wordt bepaald door whales en hoe die te werk gaan.

 7. Wil graag weten bij blox wallet wordt dit aan de belastingdienst door gemeld.

Reacties zijn gesloten.