Bitcoin koers daalt! | ICP & Doge | BTC Nieuws Vandaag | #401

laatste update: 06-2022


Aandelenbeurzen gaan flink onderuit en nemen cryptocurrency met zich mee. Bitcoin, Doge, Ethereum, ze dalen allemaal. Shiba en EOS dan weer niet. Tijd om naar de grafieken, koersen en het nieuws te kijken! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:53 Wat doet ICP in top 10?!
05:01 BTC massaal omgezet in ETH
08:50 Willy Woo ziet grote verschillen met vorige bull markt
11:53 Belasting op cryptowinsten in Indonesië
14:21 Hint Mark Zuckerberg op bezit BTC?
15:56 Koerrrsen koerrrsen!
21:06 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

22 gedachten over “Bitcoin koers daalt! | ICP & Doge | BTC Nieuws Vandaag | #401”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.