Bitcoin koers daalt door FUD | BTC Nieuws vandaag | #421

laatste update: 05-2022


Nee, de Amerikanen hebben bitcoin niet gekraakt. Maar de geruchten hierover zorgen er helaas wel voor dat de bitcoin koers met meer dan 10% zakt. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:05 Gerucht: is BTC gekraakt?
04:49 Miners verkopen weer
07:41 MicroStrategy wil méér BTC
11:20 Nog meer interesse in BTC vanuit landen
13:17 Benzineprijs hoger dan ooit
15:07 Koerrrsen koerrrsen
23:48 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

30 gedachten over “Bitcoin koers daalt door FUD | BTC Nieuws vandaag | #421”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Luitjes, dit is uitmuntend getimede en bewust verspreide FUD door de Amerikaanse overheid. Die kopen straks over de ruggen van de retailers weer flink in!!! Alleen… als ze dat doen met die vers gedrukte en niet gebackte dollars, wat doet dat dan met de waarde van Bitcoin?
  Die raakt dan toch ook besmet? 🧐

 3. als het zo door gaat met de bitcoin en alt-coins, is mijn vertrouwen helemaal weg, en ik denk aan zeker 80 procent van de mensen, dat wordt dan meteen het einde van crypto, hoop dat mijn visie niet uitkomt.
  Dus BTC stop met die zakkingen.

 4. Ik snap die stress niet van iedereen. Het is toch gewoon een markt zoals je ook ziet in aandelen enzo? Dat gaat ook niet elke keer alleen maar omhoog. Crypto markt is dan wel meer prijsactie maar het ligt aan je eigen strategie of je wint of verliest.

 5. 30k$ is de bodem 🤩 let maar op 💎🙌 de hoge benzineprijs heeft puur met inflatie te maken en niets met de hoge vraag naar olie.

 6. Goh, hadden ze gisteren toch gelijk: endgame in inderdaad begonnen. Alleen niet zoals je gehoopt had 🤣😂

 7. Eind vorig jaar begonnen met crypto maar nog weinig vreugde momenten mee gemaakt .
  Elke ochtend houd ik mijn hart vast als ik mijn telefoon pak.
  Maar ik heb al mijn hoop op XRP gevestigd 🚀 al is mijn vrouw hier niet echt van overtuigd 😀.
  Blij dat BTC direct op een rustige en goed begrijpbare manier uitleg geeft van de stand van zaken .👍

 8. Bitcoinhouders worden harder door alle bullshit nieuws. Je ziet toch dat ze de media gebruiken om bitcoin iedere keer te beschadigen. Zonder die propaganda stond bitcoin al op 100.000 dollar. Die 30.000 dollar is een sterke support, alle grote banken en investeerders zitten daar tegen aan. Ze moeten nu wel met grotere leugens komen dan dat ze de code hebben gekraakt.

 9. Iedereen in paniek ik koop lekker bij . Van mij kan het niet laag genoeg gaan elke niveau koop ik bij bedankt FUD berichten en paniek verkopers;-)

 10. Waarom ging de prijs niet omlaag toen de vraag laag was. Olieprijs zit op nivo van 2018 en toen was de benzine goedkoper. Zal uiteindelijk wel door de extra belastingen komen.

 11. Hoi Axel altijd ff gezellig en informatief maar zou het een idee zijn om een videootje te maken met crypto lingo….hou doe…tot morgen…👍👍👍

 12. Wat een analyse, heb gewoon het geluid afgezet.
  De periode feb. / jun. hebben we al eens meegemaakt in het jaar 2019
  Wel niet identiek, maar zo goed als, het is natuurlijk geen referentie

 13. <Great content! Intelligence and reading the charts make a lot of good decisions. Thanks for being my mentor for reading the charts! Assuming BTC hits the target range, do you expect it to hang out in there for a while or do you think it's more likely that it would just be a wick that bounces back up.. either ways the price fluctuation are to be expected. I work with Hilary Blust and got over 11btc. His trading skill is exceptional.

Reacties zijn gesloten.