Bitcoin koers crash! Buy the Dip? Wat is de bodem? | BTC Nieuws vandaag | #258

laatste update: 09-2022


Bitcoin crasht, wat nu? Is dit de bodem? Abonneer voor het laatste nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:00 Black Friday! Shop voordelig de coolste hardware wallets:
01:38 Bitcoin zakt in elkaar na geruchten Nederlandse plannen in Verenigde Staten
04:20 Vermogensbeheerder VanEck lanceert bitcoin ETN op Deutsche Boerse Xetra
06:30 Libra van Facebook blijft zich stiekem ook ontwikkelen
09:05 Consumenten uit opkomende markten stappen massaal over op bitcoin
11:30 CPB minder pessimistisch over Nederlandse economie in 2021
14:19 Koersen, koersen, koersen!
19:40 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!

#btcdirect #bitcoin #ethereum #cryptocurrency

8 gedachten over “Bitcoin koers crash! Buy the Dip? Wat is de bodem? | BTC Nieuws vandaag | #258”

  1. Bitcoin dipte vorige keer toen het richting all time high ging net ervoor van 17k naar 12k , is volledig normaal na een grote stijging dat er ook een grote correctie volgt. Als je weet wat grayscale opkoopt elke week , kan het niet anders als goedkomen met bitcoin 🤠 im ready 🚀🚀🚀

  2. Ik heb een verzoekje. Aangezien de koersen op Bitstamp toch iets verschillen van Binance, Binance nu inmiddels gechart kan worden tot meer dan 3 jaar terug EN aangezien Binance de grootste exchange is….zou je vanaf nu willen charten op Binancekoersen svp?

  3. Dat gedoe van Nederland wordt gedeeltelijk (liëren van BTC-adressen en identiciferen aan personen) aangevochten. Daar zou je als BTC Direct ook aan mee moeten doen, vind ik. Brian A. is de grootste verrader van Bitcoin die er ooit op deze wereld heeft rondgelopen.

  4. Niets om ons om zorgen te maken. In principe zou $20k ook pas tegen het einde van 2021 echt sustainable moeten zijn. Alles daarvoor is sowieso een vroegtijdige bubbel. Dat is althans wat een lineaire regressie band zegt.

    In principe zitten we zelfs op de $14k nog in een kleine, maar eerlijke bubbel. De sustainable waarde ligt op de $10k. De kans is extreem klein dat we helemaal afzakken naar 10k, maar zelfs dan is er niets om ons zorgen om te maken. Juist een opportunity om extra bij te kopen.

    Goede video trouwens! Ik heb een request: zouden jullie ook eens zo'n lineaire regressieband-voorspelling willen toelichten? Maar dan ook over een lange tijdsschaal. Ik denk dat een hoop mensen het interessant zullen vinden. Normaliter gebruik ik mijn eigen data. Echter kunnen jullie zeker eens een kijkje nemen op de channel van 'benjamin Cowen'. Hij heeft ook een erg betrouwbare wiskundige onderbouwing en stelt tevens zijn data open, ter gebruik, aan iedereen.

  5. Bestaat er een wallet waar je gwn bitcoin enzo kan kopen zonder naar een broker te gaan? Dus dat je in je wallet die je zelf beheert kan kopen via ideal paypal of wat dan ook?

Reacties zijn gesloten.