Bitcoin koers 50.000 dollar! | Wie verkoopt nu? | Cardano | BTC nieuws vandaag | #334

laatste update: 06-2022


Een nieuwe video, een nieuwe koersanalyse en een nieuw record. Bitcoin breekt eindelijk met 50.000 dollar. Cardano doet het ook ontzettend goed. Let’s go! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:36 BTC op 50.00 USD!
04:40 Welke partijen verkopen nu nog?
08:45 XRP & SEC: géén schikking
10:50 Cardano gaat hard
13:40 ETH naar 2000 USD?
17:45 Koerrrsen koerrrsen
24:28 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:

✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

30 gedachten over “Bitcoin koers 50.000 dollar! | Wie verkoopt nu? | Cardano | BTC nieuws vandaag | #334”

 1. Hi, ik denk dat ik 1 van de weinige vrouwen in Nederland ben die echt geïnteresseerd is in crypto, ik ben sinds een paar maanden begonnen om mij erin te verdiepen en ik zou er graag meer over willen weten dus het boek komt hier op het juiste moment van pas.

 2. Het lijkt me een heel interessant boek vooral omdat ik pas begonnen ben met investeren in crypto en dit een goede aanvulling zou zijn!

 3. Beste BTC Direct. Toevallig wilde ik dit boek gaan bestellen, maar als ik hem win kan ik natuurlijk weer crypto bijkopen! Gegroet! PJ

 4. Ben sinds kort begonnen met Bitcoin kopen. En kijk alle filmpjes van Willem Middelkoop, lijkt me heel erg leuk om dit boek te krijgen. Zodat ik me nog meer kan verdiepen in de bitcoin. 😁

 5. een werkelijk ver-RIJK-end kanaal. Nogmaals complimenten. Het boek zou natuurlijk een zeer welkome aanvulling zijn om mezelf nog meer te "verrijken".

 6. Hier leer ik veel van , ben 70 nu , heb sinds kort geïnvesteerd, dit is de nieuwe wereld, veel oudjes snappen het niet of geloven het niet , daarom gewoon Nederlandse taal gebruiken ,dan zal je zien dat veel meer wordt gehandeld cq geïnvesteerd

 7. Zou jij ook wat onderzoek en aandacht willen geven aan Nederlands Smartcontract trots LTO. Deze gasten doen het extreem goed en hebben wat grote spelers die gebruik maken van hun netwerk.
  Ik zelf heb 1000 LTO geleased aan ze. een soort van Staken bij andere spelers als CARDANO en POLKADOT.

 8. Alpha finance is sinds december 2020 en nieuwe cryptomunt die heel hard stijgt. Goedkope coin om snel je omzet te verdubbelen 👌👍😜

 9. Net zoals bij de vorige video, hoop ik ook vandaag weer om veel te leren uit het boek. Samen met een paar anderen praten we veel over crypto’s. Ik word er dus niet alleen zelf wijzer van maar anderen ook 😀.

 10. Wacht maar tot de 1.4 Triljard rechtzaak van TETHER die meer dan 70% van hun volume voorziet.
  Ik zal maar heel voorzichtig zijn.
  Als BTC houder zal ik op dit moment slecht slapen.

 11. Owwww! Ik ben drie dagen geleden begonnen met handelen. Ik kan er niks van en doe het als wiskunde docent wat op gevoel. Dit boek gaat me zeker helpen.

Reacties zijn gesloten.