Bitcoin koers 40.000 dollar | Fundamentals zien er goed uit ! | BTC Nieuws vandaag | #303


De cryptomarkt gaat weer lekker! Bitcoin tikt 40.000 dollar aan en verschillende altcoins zoals Ethereum naderen hun all time high. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:45 OCC verleent nationale banklicentie
03:57 Verhouding Goud en BTC
05:52 Lagarde wil BTC inperken
07:55 CpinGate stopt met XRP
09:48 Koerrrsen koerrrsen!
15:35 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

11 gedachten over “Bitcoin koers 40.000 dollar | Fundamentals zien er goed uit ! | BTC Nieuws vandaag | #303”

 1. Buy the dip💪🏻 niet te bang zijn bij een correctie, dat is juist t punt om bij te kopen

 2. De U.K en Japan hebben aangegeven dat ze XRP niet als een security zien, wat een goed teken is voor XRP. Misschien ook leuk om eens positief uit de hoek te komen voor deze coin 🙂

 3. Ik wil jou bedankt 🙏voor ale uitleggen .
  Door jou ging ik investeren aan Bit coin 😚

 4. ECB gaat op de fles dit jaar /begin volgend jaar als ik Max Keiser moet geloven, dat ouwe opgewarmde lijk van de ECB voelt haar baantje al op de tocht staan 😂😂

 5. verwachten we terug een dipje na het weekend ? of met andere woorden: is het goed om morgen bij te kopen of beter te wachten tot na het weekend ?

 6. Zou maar niet te positief zijn , als tether (USDT)op zijn donder krijgt en als scam wordt gezien .. wat erg goed mogelijk is dan zien we een all time low en mega crash van BTC en meeste alt coins binnenkort … waarom praat niemand daar over hier ? tether heeft aandeel in BTC en andre alts en drijft daar mee illegaal BTC omhoog, en dat mag niet als stable coin
  Of zitten de presentatoren hier alleen maar om BTC te promoten en intereseert het ze niet of btc wel dan niet omhoog gaat en om wat voor reden?
  Euro coin uitkomen die hebben we toch al.. DAI?.. komt er een concurent?
  XRP heeft nog steeds de toekomst , zeker als je ziet dat Goldman Sachs net heeft gepartnerd met partijen van Ripple.. overigens BTC transferen is 90 dollar transfer cost eergisteren.. ripple : 2000 XRP transferen is 0.003 XRP …dat is minder als 1 cent ! en transfer binnen 1 minuut.. das effe wat anders als dat je 8+ uur moeten wachten op je BTC transfer
  Ook heeft XRP niets met USA te maken … alle continenten zien XRP normaal zoals het is , alleen SEC USA maakt problemen , als SEC XRP als een security ziet dan gaan ze gewoon uit USA en vestigen zich ergens anders… XRP stopt niet .. er zit al te veel geld in en te veel bedrijven hebben er in geinvesteerd.

 7. Heerlijk al die FUD over XRP!!!! Wat zullen ze allemaal janken straks als XRP gaat knallen.

Reacties zijn gesloten.