BITCOIN KLAAR VOOR ENORME MOVE? 🚨🚨


BITCOIN KLAAR VOOR ENORME MOVE? 🚨🚨

🥇 Bybit:
👉 Sign-up, Deposit and win rewards now!

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
👉Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#bitcoin #crypto #traden

30 gedachten over “BITCOIN KLAAR VOOR ENORME MOVE? 🚨🚨”

 1. Bedankt voor de video! Zo jammer onder elke video die irritante spamberichten😅

 2. The market is very unstable and you can not tell If it's going bearish or bullish. I advise y'all to forget predictions and start making a good profit now because future valuations are all speculations and guesses.When these reports are bullish take some off to the side lines, when news gets bearish start buying. "Keep it simple simple" that bear/ correction was the best thing that happened me. But all thanks to Kimora Ashley. for her amazing skills for helping me to earn 15.6 Btc through trading chart. I believe we are in the spring phase

 3. Fijn..ben net begonnen met de cryptonite . Ook deze filmpjes maakt dat tot een compleet geheel

 4. He topper,altijd leuk je video's vind alleen dat je ff vergeet uit te leggen dat Nederlanders op Bybit voor 1 september kyc moeten doen bij Satos
  Ik weet niet of je alle voorwaarden van Satos hebt gelezen, die gaan namelijk je Bybit wallet beheren met een berg restricties en kunnen die bevriezen wanneer ze maar willen en contact met je op gaan nemen als je bepaalde coins koopt om te weten waarom,,een boete van 15€ als je 3 een verkeerde transacties doet,,bij grote bedragen uit cashen een fee van 3% + het melden bij de Nederlandse overheid,,,dat is alles wat crypto niet hoort te zijn dus ik heb mijn Bybit account gedelete,jammer want vind Bybit een super goede exchange maar hoef geen Nederlandse waakhond aan mijn hol,,,blijf je volgen hoor topper👍

 5. Top video alweer! Enige echte channel die ik volg hierover! Thanks!

 6. Hey Corne, ik kijk altijd uit naar jou video's en ik leer elke keer weer een beetje bij, zo kan ik me goed voorbereiden op wat komen gaat, dank je wel

 7. Thanks topper! Altijd weer goeie informatie om zelf mee te traden! 😃

 8. Goed rapport, ik weet niet wie dit echt moet horen, je moet stoppen met geld besparen. Investeer een deel ervan, als je echt financiële vrijheid wilt

 9. ik vind het veel te weinig volume op bybit, verder werkt het prima ..

 10. yooo Corne, volg je yt kanaal al een hele tijd. sinds 3 a 4 maanden volg ik de cryptonite cursus en heb enorme resultaten geboekt. ook blijf ik je videos nog altijd bekijken. je bent een strijder man dankjewel !

 11. Hey Corné, zou je een verspelling kunnen maken van Akropolis (AKRO)? Ik ben trouwens geabboneerd😁

 12. Recht toe, recht aan en super duidelijke uitleg. Hier heb je iets aan. Bedankt

Reacties zijn gesloten.