’Bitcoin kan zo 50.000 dollar waard worden’ – CRYPTO-UPDATE


Stijgt de bitcoin naar een waarde van honderd miljoen? Er zijn analisten die dat denken. Dit en meer in de crypto-update, deze keer met Martijn Wismeijer van General Bytes. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF #CRYPTO #BITCOIN

30 gedachten over “’Bitcoin kan zo 50.000 dollar waard worden’ – CRYPTO-UPDATE”

 1. als je nu echt denkt dat verge een shitcoin is en je wilt ze echt kwijt.heb ik goed nieuws.stuur ze hier heen ….DUEuAFRU1wZ7kgrZqH2k3RaUou5XnPm857

 2. Dat lijkt me economisch niet mogelijk toch? Zal de euro hievoor niet enorme inflatie krijgen ofz en de dollar? Op 1 of andere manier denk ik gewoon dat er dan iets goed fout gaat

 3. Kom op Telegraaf, vorige week noemde jullie expert ADA, Cartago. En nu noemt baardmans Travala geen meer waarde boven bookingdotcom. Duidelijk dat deze persoon zich niet heeft ingelezen over Travala. Tron wordt geaccepteerd evenals 40 andere crypto munten naast PayPal & creditcard betalingen. Als je de Travala whitepaper/ businessplan hebt gelezen had je geweten dat Travala gemiddelde 15% goedkoper is omdat ze slim gebruik maken van de blockchain technologie. Het benoemen als een reiswinkel is een behoorlijke understatement. Ik nodig jullie uit om het gesprek aan te gaan in het Travala telegram kanaal. Hier zijn voldoende Nederlanders die het wel begrijpen en het geen probleem vinden om het jullie uit te leggen😏

 4. Hier slaan jullie toch wel flink de plank mis wat betreft Travala. Ik adviseer jullie om eerst eens grondig hun business plan te bekijken voordat jullie met deze on gefundeerde onwaarheden komen.

 5. Telegraaf je staat enorm voor joker door 0% research te hebben gedaan naar het platform travala. Als krant zou je toch beter moeten weten, door niet zomaar iets klakkeloos te roepen/op te schrijven. Stuur mensen naar de studio die zich verdiepen en voorbereiden i.p.v. promoten van hun eigen winkel/project.

  Travala de online reiswinkel zoals jullie het noemen is gemiddeld tot 15% goedkoper dan booking of Expedia. Hoe dat kan? Lees het business plan! Daarnaast krijg je als je een x aantal ava tokens in contract vastzet nog eens 5% extra korting en 5% loyalty cashback als je uitcheckt. Deze rewards komen op je account en kun je uit laten betalen of gebruiken voor je volgende boeking.
  Schrijf een honoust review na je vakantie en krijg nog eens 2% cashback op je account.

  Daarbij is het zo dat dit platform het mogelijk maakt dat ook mensen die nog niet in crypto zitten van deze 15% lagere prijzen gebruik kunnen maken, hoe? Ook op travala.com boek je gewoon met credit of debitcard.

  Travala gaat jullie positief verbazen de komende maand(en)! Lees je in en bereidt jullie goed voor, voor volgende keer

 6. Geweldig dit,ik zit al een tijd in crypto,en je ziet het steeds meer mainstream worden,dit gaat de toekomst worden,alleen hebben dat heeeeel veel mensen nog niet door.Koop gewoon een klein beetje ,en zet het weg,als bitcoin ooit 50.000 euro is,verkoop je de boel.En je hebt een leuke zak cent.

 7. Waar kun je in bitcoin traiden met leverage?
  Stel je voor je legt $2400 op een prijs van $4800usdbtc
  Dan heb je dus 0.5btc
  Al doe je leverage x10 en hij gaat 20% omhoog dan heb je dus 4800usd verdient met wachten haha

  Ik zou eigenlijk $2400 inleggen. In een bullrun leverage x10 kiezen. En na 5-20% winst, eruit gaan en je winst vast leggen en kiezen voor lagere leverage.

 8. Ja vorig jaar zouden ze ook 30k usd zijn. 100k usd zelfs door sommige "experts", ook niks van terecht gekomen. Na een hoop grafieken en deftig gelul vd zogenaamde experts is mijn conclusie dat niemand het weet.

 9. Travala lost geen probleem op, waardeloos project.
  Tron is waardeloos.. koppie van eth en dan vitalik bashen.,

 10. Sorry maar je zou eerst wat research moeten doen voor je commentaar geeft over projecten. Travala is goedkoper, lost het probleem op van oneerlijke reviews en zorgt er voor dat de consument kan mee profiteren van de groei/winst die een bedrijf maakt door een token incentive structure. Ik zou zeggen verdiep er jezelf is in en een rechtzetting zou niet misplaatst zijn.

 11. Binnen 5 jaar $50k? Dan zitten we al op ruim $200k per btc. 50k is een realistisch koersdoel voor 2 jaar.

 12. Wat een onzin die bitcoin. Alleen maar energie verspilling.. terwijl we zogenaamd energie zuinig willen gaan voor de toekomst… Denk eens na dat bitcoin mining alleen maar meer energie zal verbruiken 😉 naarmate het moeilijker wordt met mining… energie kracht zit uit eindelijk in de miners en dus is het gecentraliseerd

 13. zit nu 2 jaar in crypto, kzou zeggen mensen, jump on the train or be left behind 😀

 14. volgens mijn hoopt die vent dat nu iedereen weer btc gaat kopen dan casht hij ook lekker met ze bedrijf maar dan in euros

 15. het domste cryptokanaal met achterhaald nieuws, meer het rtl5 van youtube💪💪💪

 16. "Allemaal nieuwe applicaties ontwikkeld". Mensen trap er niet in. BTC staat qua ontwikkelingen stil; kan nog steeds geen grote volumes verwerken! @Winston: Voor ontwikkelingen/toepassingen moet je bij ETH, EOS of BCH zijn. BTC is de myspace onder de crypto's.

 17. totdat bitcoin 50k bereikt kan je het beste gratis crypto ontvangen via airdrops

 18. Als hij 100k wordt, zijn een paar gelukkig en de rest gaat huilen, het zal een momentopname worden van hooguit 3 minuten!

 19. Bitcoins hebben alleen nut als je ze voor een euro tot 200 euro heb gekocht . Om ze nu voor 6k plus te kopen word je niet meer rijk . Ookal word die 50k

 20. bitcoin kan geen 50k waard worden. vanwege dan is 50k niet meer speciaal want een keer 10x verdubellen kan maar als dat nu nog gebeurt naar de 50k. kost een brood 20 euro. gaat nooit gebeuren

 21. Cash is King! Goeie uitspraak! En weg met onze wereldburgers in alles te willen controleren! Fuck that!! We betalen al meer dan genoeg belasting; zelfs als iemand komt te overlijden moet er nog belasting over erfenissen worden betaald. Of je je geld in het casino vergokt of je koopt er een (stukje) Bitcoin voor.. moet je lekker zelf weten toch!!! Soms heb ik het idee dat ze niet willen dat iedereen veel geld heeft.. want dan is rijk zijn niet bijzonder meer….

 22. Wie is hier nog meer aan zoeken naar reacties die het hartstikke fout hadden 😅☝

Reacties zijn gesloten.