Bitcoin is vandaag jarig! | BTC nieuws en koers vandaag | #567


De eerste video van het jaar, en dan meteen de verjaardag van bitcoin! Als dat niet bullish is voor de koers 😉 De hashrate staat inmiddels wel op ATH. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:23 Bitcoin is jarig; 13 jaar jong
04:21 Nieuwe ATH hashrate bitcoin
07:08 Samsung gaat NFT functies implementeren in smart tv’s
10:04 Elon Musk blijft enthousiast over crypto
12:50 handel in aandelen Evergrande stilgelegd
14:56 koerrrsen koerrrsen!
20:00 Outro + uitslag GIVEAWAY!

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

14 gedachten over “Bitcoin is vandaag jarig! | BTC nieuws en koers vandaag | #567”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Mijn beste investering is de aankoop van 100k ada begin vorig jaar op €0,15

  3. Was 3 januari niet de “Not you’re keys, not you’re coins” dag?

  4. Wat als satoshi nakamoto helemaal niet bestaat en het verhaal minder romantisch is dan we denken? Wat ik de afgelopen jaren wel heb geleerd is dat NIETS is wat het lijkt. De corona leugens hangen samen met het terminale monetaire systeem. Alles draait altijd om controle. En zo anoniem is Bitcoin helemaal niet. Dat was wel het idee een beetje toch?

  5. kom je er 13jaar later pas achter dat ik me eigen bedrijf op dezelfde dag ben begonnen whahah, 13jaar wist ik maar ook nog op dezelfde dag.. wtf.. had beter Bitcoin kunnen kopen ipv werken whahaha.

  6. Een verrijkend 2022 Axel , je doet het telkens opnieuw schitterend , proficiat !

Reacties zijn gesloten.