Bitcoin is jarig: 14 jaar jong! | De toekomst van crypto volgens WEF | Crypto nieuws vandaag | #789


Hiep hiep hoera! Bitcoin is vandaag 14 jaar oud geworden! Daarnaast heeft de WEF haar visie gepubliceerd over de cryptomarkt. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 Bitcoin is jarig!
02:58 SBF moet vandaag voor het eerst in de rechtbank verschijnen
06:47 BTC difficulty daalt vandaag 3,59%
09:02 Italie stemt in met nieuwe crypto-belasting
11:45 WEF ziet nieuwe Dotcom-bubble in crypto
14:55 Koerrrsen koerrrsen!
18:30 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Bitcoin is jarig: 14 jaar jong! | De toekomst van crypto volgens WEF | Crypto nieuws vandaag | #789”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Gefeliciteerd. Een mooie dag om te checken of je nog controle hebt over je keys.

  3. "The successful warrior is the average man, with laser–like focus." –Bruce Lee

Reacties zijn gesloten.