Bitcoin is het nieuwe goud, volgens Willem Middelkoop • #BeursInside

laatste update: 08-2022


Meer Beurs Inside vind je op

Willem Middelkoop is al jaren uitgesproken over beleggen in goud. Maar ook de bitcoin heeft nu zijn interesse gewekt. “Zoals goud de nucleus is voor het grondstoffen systeem, zo is bitcoin de nucleus voor alle cryptocoins.”

30 gedachten over “Bitcoin is het nieuwe goud, volgens Willem Middelkoop • #BeursInside”

 1. "The fact is, BTC is the future of crypto and the questions traders ask themselves now is if this is right time to invest? before jumping into conclusion i think you should take a look at things first. for the past few days the price of BTC has been fluctuating which means the market is currently unstable and you cant tell if it is going bearish or bullish. while others still continue to trade without the fear of making lose, others are being patient. it all depends on the pattern with which you trade and also the source of your signals. i would say trading has been going smoothly for me, i started with 1.5 BTC and i have accumulated over 6.5 BTC in just three weeks, with the trading strategy given to me by expert trader Troy Henderson. His methods are top notch and profitable and he can be contacted easily on ᴛєIєɠramm; (@troysignal) cheers.

 2. De mensen krijgen in de gaten dat geld de kelder heeft bereikt ,dus het geld dat de dsb erin steekt ,het kwijt is,ziedaar de redding van europa

 3. Bitcoin is schaars en waardevast. Maar wat als er een parallelle Bitcoin 2 komt? Halveert de Bitcoin dan in waarde? Ik denk dat er uiteindelijk een puntensysteem komt zoals in China, en waarschijnlijk ook onder dictatoriaal of communistisch regime.

 4. Ze snappen het tot zover van Willem maar dan houd het ook echt op bij deze mensen. Conclusie! Je moet je gaan verdiepen in de stof. Bestudeer de zaken. Oordeel dan in plaats van nu omdat je het gewoon niet weet want aan de gezichten zie je gewoon dat men oordeelt over iets waar men te weinig van weet. Weet je het nu? Mooi dat je het dan al zo snel weet waar een ander 15 tot 20 jaar ervaring in heeft.

 5. "Bitcoin is geen echt geld!", heeft hij gezegd! Ik begin er niet aan. Dan weet u en alle reclamemakers dit alvast. Bitcoins is nepgeld!

 6. Dat de heer Middelkoop hierin mee gaat?? 'Geld maakt niet gelukkig!', is een oud Nederlands gezegde.
  "All what we are is D U S T in the W I N D"!

 7. Wat is 'geld'? Klinkende munten en van gemerkt papier, waarmee je wat kunt kopen en ermee kunt wisselen.. Geef een goede omschrijving. Uit het Woordenboek:
  1. Algemeen [Aanvaard] Ruilmiddel
  2. Geldmiddelen, Vermogen
  3. Geldsom.
  4. Prijs.
  5. Loon, betaling, bedrag.
  Aldus een Nederlands Woordenboek uit 1988. 1e druk 1897.

 8. even naar nu , jullie weten dus niet dat btc geen goud is , maar een vlucht plaats voor de rijken later , al die hype landen die btc accepteren nu , dom gewoon , er is niet eens genoeg btc voor elke miljonair op de wereld .pas op zeg het al 100x sinds 2014 !! ripple net is het nieuwe banken syteem , transacties niet als heden banking 3-4 dagen nee , ripple net ongeachte grote van bedrag zend ontvangt binnen max 4 sec , tuurlijk zijn de banken bang ! terecht ook zij hebben de burger meer dan 50 jaar geld afhandig gemaakt .alle centrale banken incl Germany beschikken al over de ripple net letger xrp coin reserve on the globe , niet of het is er al en zal over nacht 2021-2022 er ineens zijn !! en de grootse klap voor btc houders gaat komen en wel !!!!!!!! de echt uitvinder maker van btc is zwartz !! ontwikkelaar van ripple net xrp . deze bekend making zal echt in slaan in btc wereld ,waar om om dat 99% de XRP coin haat ,,,,, maar eind deze mnd gaat in china alles op uit ! btc.. de ned media weet niks ook rtlz die dombo,s over crypto die denken te weten wat er aan komt hahah weten niks !!! , het komt en wordt ingevoerd klaar uit 2021 nog . uitrollend 2022-2025 (david schwartz is the designer of bitcoin de , satoshi nakamoto the pilot project for the now living and follow up and world coin xrp! , (thank me when announced !

 9. Het idee dat Bitcoin geld gaat vervangen is een illusie. Net zoals het een illusie is dat huizenprijzen gaan dalen en dat lonen gaan stijgen. En bij een crash gaat Bitcoin net zo hard onderuit als de rest van de beurs, het is geen vluchthaven voor geld.

 10. Mensen die zeggen dat ze het altijd hebben geweten zijn een beeetje onuitstaanbaar maar ik heb nooit moeite gehad met zijn ideeen an sich.

 11. Het is juist wel geschikt als betaalmiddel. Het zal namelijk het effect hebben dat alles deflatie ondergaat bij Bitcoin. In plaats van dat je de money supply vergroot bij fiat en prijzen 'stabiel' houdt, laat je bij Bitcoin de supply stabiel, waardoor de prijzen zakken. Bitcoin is een beter systeem, omdat bij inflationaire valuta je aan koopkracht verliest en bij Bitcoin aan koopkracht wint. Het vergroten van de geld hoeveelheid bij fiat komt alleen ten gunste van degenen die het als eerst gebruiken (cantillion effect), de spaarders verliezen. Dit heeft sinds het loslaten van de goudstandaard geleidt tot meer consumptie gedrag, omdat sparen steeds minder loont.

 12. er wordt idd veel waarde aan toegekend aan digitale muntjes, maar het is niks. Stekker uit de computer en het is weg. Terwijl de fysieke materialen er nog zijn….. welke ook nog eens nodig zijn voor de duurzame energie transitie😉😉 nikkel koper cobalt zilver lithium e.d. terwijl de digitale muntjes onzinnig veel energie kosten zonder enig nut

Reacties zijn gesloten.