Bitcoin Hit $21.500!! Hoe Kan Dit Ineens???


Bitcoin Hit $21.500!! Hoe Kan Dit Ineens???

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo:

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶
___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s :
🔶
🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:
___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

0:00 Start
12:50 aandelen overzicht
14:10 Crypto overzicht
20:19 Bitcoin/BTC
31:35 S&P500 Index/SPX
32:08 Bitcoin/BTC
42:11 Logitech International/LOGI
45:21 Euronav/EURN
47:46 Bitcoin/BTC
51:20 Virgin galactic/SPCE
53:26 Fastned/FAST
56:36 Solana/SOL
1:00:41 Ethereum/ETH
1:06:02 Leger giveaway
1:11:23 Frankie zegt Laterss!!

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#traden #bitcoin #investeren

30 gedachten over “Bitcoin Hit $21.500!! Hoe Kan Dit Ineens???”

 1. lig het aan mij of is bij andere het beeld ook slecht?

 2. Yelza,wat denken jullie van de slaagkansen van het platform. 1 plaats voor alle beleggingsproducten inclusief crypto. Er kan ook in geïnvesteerd worden.

 3. jongens als de bullmarkt nou in 2013 2017 en 2021 was dan zou dat normaal toch ook pas in 2025 zijn? of heeft de bitcoin halving van volgend jaar veel invloed?

 4. Na een jaar swingtraden op basis van jullie cursus tot nu toe nog geen goede resultaten. Eerst alleen long op alts, al snel in de gaten dat werkt niet. Zeker niet in bearmarkt. Toen over naar alleen BTC op inverse perp op bybit. Gaat al beter maar nog steeds verlies. Ik ben ervan overtuigd dat deze manier van naked trading en de richtlijnen die jullie aangeven zeker werkt! Maar wellicht meer voor daytraden dan voor swingtraden. Vanwege de ruimere Sl wordt de positie vaak erg klein en dus potientiele winst ook. Ik dacht is het dan niet verstandig om te gaan spottraden zonder Sl om zo te profiteren van de grotere swings. Wat is jullie mening hierover?

 5. als ik op het juiste moment pauzeer zie ik mijn naam op het scherm bij de raffle, telt dat ook ? 😀 Het is de anderen gegund mannen ! Heb er al 3 (2xS en 1xX)

 6. Sheet Sheet, balls deep erin 😅 Leuke uitspraken. Zouden ze op een tegeltje moeten zetten😉

 7. Ons grote blonde haagse vriend vroeg om ideetjes voor streams en videos.
  Heb er twee voor je. 1 is een prob firm challenge doen. Er zijn tegenwoordig ook crypto prob firms. Chris weet sws wel wat dat is.
  En twee is RTL Z doet elk jaar in februari een beurs spel competitie, die staat weer voor de deur. Misschien leuk om daar aan mee te doen met de community.

 8. Goede video weer boys ! Keep up the good work 🥃✌🏻 trouwens wat nou eigenlijk over Cardano is dat nog handig om daar wat van aan mijn portfolio toe te voegen momenteel?

 9. Hoeveel procent winst neem je bij hoeveel procent stijging? Wat is de regel

 10. Dank voor de leuke stream!

  Ik heb wel een vraagje over de ledger, elke keer als ik bitcoin heb ontvangen op mijn ledger en wil het de volgende keer weer sturen verandert mijn adres. Is dit erg? En wat is de reden daarvoor?

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen

 11. 1k aan duimpjes dat is goed.Goed weekend.Chris de trader.Goeie informatie.Logisch denken en normaal doen.Traden is hardcore.

 12. Super gaaf mannen te horen dat jullie bereid zijn om sommige zaken naar een hoger niveau te brengen. En dat jullie in beweging blijven voor vernieuwing. Keep up the great work 💪🏼👍🏼💥💫

 13. Lekker hoor zo'n Rally,.. bij mij op ETH 3 TP's gehit opeens in anderhalve dag. Maar net wat Chris zegt, blijf met je pootjes op de grond en doe geen gekke dingen. 😉

 14. Ik verwacht dat “Dent” een hele grote coin wordt. De volgende T-mobile. ik gebruik Dent nu als 2e E-simkaart in mijn telefoon

 15. Goed voorbeeld mannen! Kijkers gefeliciteerd met de Ledgers! Heb je wat aan!

Reacties zijn gesloten.