Bitcoin heeft de top van 2021 nog niet bereikt: dit is waarom | BTC Nieuws vandaag | #448


Het is weer weekend! Tijd om in de statistieken te duiken: wat weten whales wat wij niet weten? Waarom bitcoin de top nog niet heeft bereikt check je in deze video! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 intro
00:31 CMC
03:42 BTC On-chain
08:05 BTC
10;57 BTC.D
11:30 ETH
13:06 DXY
13:58 XAU
15:08 AEX
15:55 DJI
16:53 COIN
17:55 USOIL
18:35 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:

✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

14 gedachten over “Bitcoin heeft de top van 2021 nog niet bereikt: dit is waarom | BTC Nieuws vandaag | #448”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. "De top is nog niet bereikt" leuke kop logisch iedereen zoekt de uitgang, de bodem is nog niet bereikt bedoelt Alexje waarschijnlijk…

  3. Bedankt maar weer vanuit, ditmaal de Oekraine. Oproep aan iedere Nederlander verkoop die bitcoins nou niet zo goedkoop! Heb je later alleen maar profijt van!!!!

  4. Bereid je voor iedereen. Binnenkort gaat Axel weer naar de kapper voor een strak kapsel.

  5. Jaja heerlijk lekker achteraf allemaal. 😛 sinds ik niet meer deze video’s kijk o.a. gaan mijn trades goed!

  6. Wanneer is het moment dat jullie de RSI en eventuele divergences gaan meenemen (als ze relevant zijn voor de actuele TA)? Charts behandelen kan bijna niet zonder die indicatoren naar mijn idee

  7. He, was dit nou een video zonder de aankondiging ‘koerrrsen, koerrrsen!’? 😜

Reacties zijn gesloten.