Bitcoin groei zet door! | Staking op Ethereum breekt records | Crypto nieuws vandaag | #797


Wauw! De groene cijfers blijven je om de oren vliegen, bitcoin bereikt zelfs de 19.000 USD. Is 20.000 de volgende stap? Ook de rest van de markt zit niet stil, zo zijn de crypto mining ETF’s de best presterende in de gehele ETF markt.Dit en nog veel meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:43 Ethereum stakingcontract bereikt belangrijk hoogtepunt
04:38 Bitcoin Mining best presterende ETF’s in de markt
07:33 Gemini en Genesis aangeklaagd door de SEC
10:12 Samsung lanceert bitcoin ETF in Hong Kong
12:19 Kredietbeoordeler S&P Global zeer negatief over Cinbase
16:13 koerrrsen koerrrsen!
21:24 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Bitcoin groei zet door! | Staking op Ethereum breekt records | Crypto nieuws vandaag | #797”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. een zwaluw maakt nog geen zomer, beetje overdreven dit na een paar dagen

  3. Kijk nu al uit naar de video's van volgende week… zeker als je ziet dat BTC momenteel alweer op 19.3 k zit… bedankt Blox / Axel!

  4. Hooi Axel lekker weekend dank voor je presentatie en tot de volgende week groet 💥👋😀

  5. Kan je tradingview/coinmarketcap op darkmode/donkere achtergrond zetten? Zonder gridlines zou ook fijn zijn.

  6. Wow, si unique, j'attends la vidéo de la semaine prochaine… en particulier lorsque vous voyez que Bitcoin est directement à 19,7k … Je suis reconnaissant !!!

  7. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel

  8. Ik ben blij dat ik toen met cryptocurrencies ben begonnen, want het was een game-wisselaar voor mij en mijn beste beslissing tot nu toe, allemaal dankzij de cryptocurrency-wereld.

Reacties zijn gesloten.