Bitcoin-gebruikerservaring staat nog in de kinderschoenen – Bitcoin MagazineBekijk deze aflevering op YouTube

Luister hier naar de aflevering:

In deze aflevering van “Bitcoin Bottom Line” bespreken hosts CJ Wilson en Josh Olszewicz hoe de “worst internationaal wordt gemaakt”, waarom er geen spil komt om ons te redden en hoe fastfood de volgende grote winnaar voor investeerders zou kunnen zijn. Olszewics besprak hoeveel mensen tot het besef komen hoeveel macht de Federal Reserve uitoefent, wat veel meer is dan mensen van onze generatie ooit hadden gedacht. “We zijn optimistisch dat de koers zal keren en het nettovermogen zal worden bespaard, wat niet het geval is.”

Alles is op dit moment gericht op inflatie, wat betekent dat je hoge werkloosheid zult zien, hypotheken op huisvesting die verdampen, autoleningen instorten en de consumentenschulden een recordhoogte zullen bereiken. Inflatie heeft invloed op alles.

Wilson en Olszewicz bespreken de effecten van een op krediet gebaseerde economie. Wilson stelt: “We leven in een land met meer dan 90 biljoen dollar aan schulden en slechts 9 miljoen dollar aan geld. Dit heeft ervoor gezorgd dat het ijs dunner is geworden en uiteindelijk zal er iemand door de kieren vallen.” Olszewicz vervolgt: “Dat is het argument voor het onvermogen om de rentebetalingen van onze eigen staatsschulden boven de 5% te verhogen. Het zou alles overtreffen waar we zelfs maar aan zouden kunnen denken om te betalen en het zou de grootste post zijn, behalve het defensiebudget. Politici denken vaak niet na over de impact van het geld dat ze nu uitgeven en het potentieel om onze toekomstige inflatie te verhogen.”

Olszewicz stelt: “Het is pas 14 jaar geleden [the Bitcoin] whitepaper, het netwerk werd gelanceerd in 2009 en had een uptime van 99,98%. Na verloop van tijd verouderen mensen uit de rol van CEO of CIO en de nieuwe generatie komt binnen en ziet dit als meer dan alleen een alternatieve troef.”

Wilson vervolgt: “Social-mediaplatforms zijn slechts ongeveer 20 jaar oud, wat slechts iets ouder is dan Bitcoin. Er worden nu mensen geboren die niet weten hoe deze platforms zijn begonnen, alleen dat ze operationeel zijn. Het is vergelijkbaar in termen van smartphones. Sommige mensen vergeten dat er eerst Motorola was, toen Sidekick en toen de iPhone. We zitten niet eens bij de iPhone [stage] van Bitcoin nog niet.”

Plaats een reactie