Bitcoin Financial Services Provider River kondigt $35 miljoen Series B fondsenwervingsronde aan
River, een bedrijf voor Bitcoin-technologie en financiële dienstverlening, heeft een succesvolle aandelenronde van $ 35 miljoen aangekondigd in zijn Series B-fondsenwervingsinspanning. Onder leiding van Kingsway Capital, zag de ronde ook deelname van opmerkelijke investeerders zoals Peter Thiel, Cygni, Goldcrest en Valor Equity Partners. Het bedrijf biedt een scala aan Bitcoin-services, waaronder terugkerende bestellingen zonder kosten, volledige reserve bewaring, mining en een Bitcoin-portemonnee die zowel on-chain- als Lightning Network-transacties ondersteunt.

Alex Leishman, de CEO van River, benadrukte de groeiende interesse in Bitcoin, gedreven door zakelijke en institutionele acceptatie. Hij benadrukte het belang van Bitcoin als een veilig pad naar een sterkere en transparantere wereldeconomie, vooral in het licht van recente bankfaillissementen en reddingsoperaties. Leishman verklaarde: “Bitcoin adopteren met een vertrouwde partner is niet langer de speculatieve keuze, maar eerder de voorzichtige.”

Volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, heeft River een aanzienlijke groei doorgemaakt in de vraag naar zijn zakelijke Lightning API, River Lightning. Deze API stelt bedrijven in staat om te integreren met het Lightning Network en directe Bitcoin-betalingen mogelijk te maken. Met name de Chivo-portemonnee van El Salvador vertrouwt op River Lightning voor Lightning-transacties. De sterke stijging van de vraag naar Lightning-transacties, gedreven door stijgende on-chain-vergoedingen, heeft River ertoe aangezet om zijn B2B River Lightning-segment uit te breiden.

Leishman benadrukte River’s toewijding aan verantwoorde en betrouwbare praktijken, waardoor het bedrijf zich onderscheidt van anderen in de crypto-industrie. Hij merkte op: “We hebben geen kortere weg of roekeloze risico’s genomen met onze regelgevingsstrategie en productaanbod. We zijn een missiegedreven bedrijf met volledige reserve Bitcoin-bewaring en zullen onze rol blijven spelen om de samenleving naar een betere economische toekomst te leiden. mogelijk gemaakt door Bitcoin.”

Plaats een reactie