Bitcoin ETF nu wel erg dichtbij! | Waarom vlamt Polkadot? | BTC Nieuws vandaag | #515


Een bitcoin (futures) ETF lijkt nu slechts een kwestie van tijd. Tegelijkertijd heeft Polkadot goed nieuws en de koers stijgt direct 25%. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:10 Amerikaanse BTC ETF dichterbij dan ooit?
03:53 BTC Short Term Supply op all time low
06:00 Activiteit CME terug op oude niveaus
07:57 Polkadot stijgt hard na goed nieuws
11:11 Rijkste 1% van NL komt er bekaaid vanaf
13:45 Koerrrsen koerrrsen!
19:25 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

14 gedachten over “Bitcoin ETF nu wel erg dichtbij! | Waarom vlamt Polkadot? | BTC Nieuws vandaag | #515”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Bank of Engeland weer met een slecht bericht… Stelletje zeikerds

  3. Hoi, hoe hoog zie jij volgens planB einde jaar, $150000,00

  4. De Oktober-Hype is al een No-Show in iedergeval , lichte stijging ok, rest nog die beurswaarheid " Resultaten uit het verleden leven nu geen zak op" oftewel, die grafieken van vorige maanden zeggen ook totaal niets over wat BT komende maand gaat doen… zodra " De Walvissen" geen zin meer hebben is het sprookje zomaar uit…

  5. Als je nog iets witter wordt zie ik je niet meer zitten

  6. Ik wordt er inmiddels doodmoe van.. 'tuurlijk "vlamt" er continue wel ergens in die 500 cryptomunjes wel een kutmuntje via een Pumpclubje…

  7. De koooooooeeersen.

    Neen jk, wnr dat segment start, stop ik de video lol who cares

  8. <HEY !!! Haven't you'll heard of Edward Joseph? Why lose your coins? He is the best trader ever, i have traded with so many traders, but he is extremely the best, bravo 👏👏👏 ……. …………..

Reacties zijn gesloten.