Bitcoin en solana: hier kijk ik naar


Terwijl de koers van Bitcoin afgelopen week consolideerde rondom het niveau van $34500 zagen we Solana nog flink doorlopen. Hoewel het momentum – op de korte termijn – iets aan het afnemen is blijft de markt nog steeds bullish. In deze video deel ik twee scenario’s waar ik naar kijk en op welke niveaus ik het interessant vind om Bitcoin en Solana bij te kopen.

🚨🚨 *ultimateDCA: de meest complete DCA cursus is vanaf nu verkrijgbaar*
πŸ‘‰

🚨🚨 *Wekelijkse Crypto Update: meld je GRATIS aan!*
πŸ‘‰

🚨🚨 *Maak gratis een een account bij Bitvavo en ontvang 10 EURO welkomstbonus!*
πŸ‘‰

*Handige tools die ik gebruik*
πŸ‘‰ *Ledger* –
πŸ‘‰ *Tradingview* –

Inhoud van de video

00:00 – Introductie
01:07 – Bitcoin
05:03 – koop niveaus
09:08 – Momentum neemt af
12:09 – Solana
16:27 – Twee scenarios

Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

13 gedachten over “Bitcoin en solana: hier kijk ik naar”

  1. Haha dacht dat jou titel mijn comment was. Hier kijk ik naar @david πŸ™πŸΌ

  2. Leuke update opnieuw topper …super! 😎😎😎😎😎

  3. Hoi David, bedankt weer voor deze video. Heb je er wel eens over gedacht om eventueel de darkmodus van Tradingview te gebruiken voor de filpmjes? Volgens mij kijkt dat een stuk fijner dan deze felle witte achtergrond, zeker als je in deavod kijkt. Anyway, voorstel/tip aan jou om te bekijken.

  4. Hoi David, ik zoek de uitzending waarin je aan het slot nog toelichting geeft omtrent de adoptie en samenwerking van jouw bedrijf in crypto waarin de banken ook een belangrijke rol gaan spelen. Weet jij heel toevallig welke afl dit is?

    Groetjes !

  5. interessant vond ik vooral de 200 dagen EMA bij solana en fantom. Solana had deze reeds gebroken en deed een retest vlak voor de rally. Bij FTM zitten we er nog onder en blijft dit een weerstand.

  6. Wat denk jij van Polkadot? Vind hem nogal redelijk dood πŸ˜‚πŸ˜’

Reacties zijn gesloten.