Bitcoin en Ethereum volgende week naar nieuwe hoogtes?!


In deze video vertel ik waar om ik denk dat BTC en ETHEREUM de aankomende week gaan stijgen. De druk omhoog is groot! ik verwacht aankomende week een dikke run voor vooral Ethereum en verwacht dat Bitcoin ook gewoon meegaat omhoog.

Lid worden van onze telegram chat? t.me/growingcapitalchat

Twitter volgen: @growingcap

4 gedachten over “Bitcoin en Ethereum volgende week naar nieuwe hoogtes?!”

  1. Dank je wel voor deze TA, Gezien de charts, wie gaat de rally tussen BTC en ETH winnen denk je? Zo vlug te zien, zullen volgens jouw TA beiden wel redelijk met elkaar kunnen optrekken.

  2. Bedankt voor weer ziet er top uit. Kan je volgende keer ook bnb meenemen.

  3. Ik twijfel er niet aan dat we niet alleen bull gaan doen, maar dat BTC ook nucleair gaat. Veel mensen vragen zich af of het nu een goed moment is om te kopen vanwege waar de prijs zich nu bevindt. Ik zou zeggen dat het ronduit verkeerd is om gewoon achterover te leunen en te wachten, misschien wat verliezen te lijden langs de lijn, dat is een verkeerde mentaliteit voor een investeerder, want als investeerder zou het vinden van manieren moeten zijn om altijd meer munten te vermeerderen en op te stapelen en daardoor winst te maken. van het leven twijfelen zelfs ervaren handelaren eraan om een long- of shortpositie in te nemen. Ik ben vaardiger dan geluk geweest om eerlijk te zijn, ook dankzij de heer Christoph Hoffmann die me heeft opgeleid, aangezien mijn initiële investering in 3 weken met 5 werd vermenigvuldigd. Nadat ik contact had opgenomen met Christoph Hoffmann, een expert in cryptografie, die me liet zien hoe ik zijn handelssignalen kon gebruiken om mijn portefeuille in 3 weken naar 41,3 btc te vergroten. Probeer het eens jongens. Christoph heeft een Telegram-kanaal ** @Christophsignals **

  4. Volgens de EMA-waarden in de tabel vormt BIC0IN momenteel een W-patroon, net als in december en januari. Dit zijn de momenten waarop de beren beven en de stieren zich voorbereiden op een nieuwe opwaartse trend. De vraag is nu of de geschiedenis zich zal herhalen. We moeten voorzichtig zijn en met de hulp van Paul D. Müller heb ik ondanks marktschommelingen mooie winsten kunnen maken … Communiceer met hem via Te le qram om meer inzichten te krijgen << @ TradeMuller >>

Reacties zijn gesloten.