Bitcoin en Ethereum: dit zijn de niveaus waar ik naar kijk


Hallo crypto maten, in deze video bespreek ik met jullie de Bitcoin en de Ethereum grafiek. Belangrijk support op de $40k (Bitcoin) en $3k (Ethereum) heeft gehouden en nu laat ik zien welke zones de koers dient te breken en welke zones stand dienen te houden om het bullish momentum vast te houden. In het laatste gedeelte van de video bespreek ik ook de death-cross op bitcoin en waarom ik denk dat dit niet zo een probleem is.

Ik heb deze video opgenomen vanuit mijn kantoor in Amsterdam dus het geluid is niet wat jullie van mij gewend zijn. Ik heb al een portable mic besteld dus de volgende keer dat ik ergens anders de video opneem zal het geluid wel goed zijn!

Inhoud van de video

00:00 – Intro
00:56 – Bitcoin
07:20 – Ethereum
11:57 – Death-cross Bitcoin

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.
➡ Vragen? Laat ze achter in de comments! 👇

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

#Bitcoin #Ethereum #BTC #ETH

12 gedachten over “Bitcoin en Ethereum: dit zijn de niveaus waar ik naar kijk”

 1. Op je werk? Aan het shirt te zien bij de Mc Donalds (grapje)
  Bedankt voor de update !!
  Vraagje David gisteren hoorde ik bij RTLZ een econoom dit zeggen over bitcoin, wat zeg jij ervan?
  Bitcoin zal nooit een wereldwijde munt in de economie zijn.
  Omdat het een beperkt aantal munten heeft, kan het niet groeien met een echte economie.
  Dat is het falen van bitcoin.
  Daarom hebben we goud als vergelijking met geld ook opgegeven.
  Of bitcoin zou in prijs gigantisch moeten verlagen.

 2. <Great TA I've been listening too sounds like a slight correction to around 40-45k has a high probability before next impulsive wave. Nathan also mentioned it could dip to around 45-55k. Between the two TA I'm guessing the dip will finalize over the next 3-4 weeks. But looking like 70k shortly after. If it's anything like the past it'll top off this year up to 100k , Still got a couple of Alt coin i believe will 10x, I have cashed out most of my Alt coin, made over 400k this year, All the other altcoin are competing with each other, they are more centralized, and the majority of them are not completed projects. I can't believe it when i hear people selling their btc for alts lol, although I was able to make 6 BTC in just November from implementing trades with tips and info from Nathan Christopher.!..

 3. Bedankt David Verhelderend en duidelijk leer duidelijk van jou indicatoren en helpt bij het investeren en traden

 4. 👋🏼 zijn er nog meer support plekken? Me hoofd is nog al ontploft van alle grafieken en wat ik zelf verwacht. Daarom mijn vraag zijn er meerdere support plekken ? Want wil graag bij kopen alleen twijfel ik nu dus of het nu dus een flash is eigenlijk. Dit is toch eigenlijk de juiste entry ?

 5. David, bedankt je heldere analyses. Heb in korte tijd al veel van je geleerd. Heb je tips waar ik het traden het beste kan leren? Ik denk hierbij aan een cursus in het Nederlands.

 6. Bitcoin is a 16 cylinder engine strapped to a pile of junk. It is polluting the world and can hardly get down the road on gallons of petroleum. It had its
  Day, but we are now in the Indy 500 and it needs to be towed to the scrap Yard. Crypto will do much better without it. Tow it off the track. Stop listening to the billionaires, tow it off the track, it’s done, my opinion.

 7. kijk steeds meer uit naar je video's, heel fijn 👌 en je overhemd is juist heel retro hip 😉👍

 8. Thanks heldere update. Ik heb zelf een soort gelijke gedachten. Vraagje, ik werk zelf met 200 MA, 50MA en de14MA. Dat geeft wel iets verschil in levels. Is de 200 EMA beter dan 200MA?

 9. Wat verwacht jij minimaal voor ethereum in 2025? Een leuke voorspelling kan niks kwaad

Reacties zijn gesloten.