Bitcoin, dollar of euro. Kunnen ze samenleven? | BTC Nieuws & koers vandaag | #275 in 2022

laatste update: 09-2022


Vandaag kijken we naar hoe bitcoin het financiële systeem kan verrijken. De dollar en de euro laten overduidelijk steken vallen, en het is aan BTC om zich te bewijzen.

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:51 Koersen koersen, BTC TA
08:52 Balans tussen fiat en bitcoin
12:03 Voordelen fiat, wat zijn de sterke punten
15:51 Inflatie, de mogelijkheden en gevolgen
17:24 Fundamentele gebreken fiat
21:20 Hoe kan bitcoin zich bewijzen
27:53 Outro
—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Krijg 5 euro bitcoin:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van de bitcoin, de koers van de litecoin, de koers van de ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

8 gedachten over “Bitcoin, dollar of euro. Kunnen ze samenleven? | BTC Nieuws & koers vandaag | #275 in 2022”

  1. Er goede video BTCDirect! Hyperinflatie was 1 van mijn eerste video`s ergens in 2006 op YouTube, (jammer dat die weg is) Het bij drukken van geld is een serieus probleem en is een verborgen belasting voor iedereen met spaargeld. Bitcoin is gelukkig bestand tegen hyperinflatie. Vic!

  2. Geweldige video!! Veel tijd aan gespendeerd, dat kan je zeker zien! Toch een aantal zaken duidelijker geworden! Dank u, Axel, vanuit België!🇧🇪💖

  3. Grappig dat jullie bij BTC direct precies weten wat de voordelen/redenen zijn om Bitcoin te gebruiken. Maar vervolgens zijn jullie wel alles naast jullie neer aan het leggen en als een mak schaap achter de AMLD5 wetgeving gaan staan (uit zakelijk gewin). Had het sterker gevonden als jullie gewoon vertrokken waren uit Nederland.

  4. Euh..Axel..je hebt steeds meer last van spammers..deleten die meuk! Goede video weer.

Reacties zijn gesloten.