Bitcoin doet het veel beter dan goud | BTC koers en nieuws vandaag | #468

laatste update: 05-2022


Even pas op de plaats maken, op XRP na dalen alle koersen vandaag. Dat is niet erg en hoort erbij. Vandaag checken we het laatste nieuws en de koersen. En we kijken even naar de goudkoers. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:10 Wéér nieuwe ETF aanvraag
03:33 XRP weer boven belangrijke prijs
05:25 Poly Network hack; stand van zaken
09:02 Messi ontvangt tekenbonus in crypto
11:11 Goud zakt flink
14:00 Koerrrsen koerrrsen!
18:37 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

13 gedachten over “Bitcoin doet het veel beter dan goud | BTC koers en nieuws vandaag | #468”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. To zero

    Wanneer is dit filmpje opgenomen? Een week geleden?

    Maak je 10 filmpjes voor de komende weken in 1x

  3. Begin steeds meer hekel te krijgen aan deze kanaal. Alleen maar uit op Fomo. Als je denkt dat bitcoin beter is om te investeren dan goud zit er een steekje los. Goud roest en vergaat niet en valt niet te hacken 😛

  4. Voor alle haters onder dit filmpje: bitcoin is de afgelopen paar weken zo'n 40% in waarde gestegen, dat er nu een kleine daling is, is niet meer dan logisch… Je kan niet alleen maar omhoog

Reacties zijn gesloten.