Bitcoin doet het goed | Adoptie door veel bedrijven | Bitcoin nieuws vandaag | #590


Bitcoin heeft heel even boven de 45.000 dollar gestaan. Dit valt samen met een hoop bullish nieuws van bedrijven die bitcoin adopteren. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:56 Cash App voegt Lightning toe
03:33 KPMG Canada voegt crypto toe aan balans!
06:52 Valkyrie komt met nieuwe crypto ETF
09:29 Trucker protesten Canada gefund met crypto
12:18 VS gaat gas leveren aan Europa in geval van nood
14:20 Koerrrsen koerrrsen!
18:30 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Bitcoin doet het goed | Adoptie door veel bedrijven | Bitcoin nieuws vandaag | #590”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Je bedoelt 1,2 miljard sats voor de truckers toch.. geen 1,2 miljoen sats

  3. No worries, Rutte heeft zijn woordje gedaan. Het zit goed, er komt geen oorlog 🤣

  4. Bedankt voor de continue geweldige video's. Het feit is, NFT's, BTC is de toekomst van crypto en de vraag die de meeste mensen zichzelf stellen is: is dit het juiste moment om te investeren? Ik heb het gevoel dat degenen die de marktdynamiek zouden laten bepalen wanneer ze wel of niet moeten handelen, ofwel nieuw zijn in deze ruimte in het algemeen of waarschijnlijk gewoon naïef zijn, de wereld heeft veel slechtere tijden gekend dan deze, verlichte handelaren blijven goed gebruik maken van de dip en pomp zelfs door meer aandelen te verwerven voor handelssessies, zou ik zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op handelen, omdat het veel winstgevender is dan vasthouden. De handel verliep soepel voor mij omdat ik meer dan 10 BTC kon verhogen toen ik begon met 2,5 BTC in slechts 5 weken na het implementeren van transacties met signalen en inzichten van Greg Kaplan. Ik zou jullie allemaal adviseren om je activa te verhandelen in plaats van vast te houden voor een toekomst waar je niet zeker van bent.. Je kunt Greg bereiken op ͲeIєɠɾαm {@ Kaplansignals .}

  5. Binnenkort breekt de pleurus uit op de beurzen! Na het Olympische WinterSpelen verwacht ik dat Rusland, Oekraine zal binnenvallen. Vandaag zijn er al 3 oorlogsschepen Istanbul gepasseeerd, op weg naar Krim. Putin heeft Macron zwaar voor schut gezet; arrogante diplomatie vd Europeanen levert niets op. Alles wijst op een oorlog, en die gaat ongetwijfeld komen.

Reacties zijn gesloten.