BITCOIN CRASHT! | LIVE met Elroy Ryon | BTC, ETH | HOOG TIJDFRRAME + LAAG TIJDFRAME


Live marktanalyse met Bitcoin, Ethereum en Altcoins!

#BTC #ETH #Koersanalyse

———————————————-

✅ Premium Member 1 maand:
✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-
DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijden geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

3 gedachten over “BITCOIN CRASHT! | LIVE met Elroy Ryon | BTC, ETH | HOOG TIJDFRRAME + LAAG TIJDFRAME”

  1. Mooie stream! Blijf jezelf…
    Beterschap voor de kat…🐈

  2. Bedankt! Net pas teruggekeken, gisteren eerst maar eens vooral doorgeademd haha. Fijn je uitgebreide en leerzame uitleg en liever voeten op de grond dan fantasie tot aan de hemel, jouw visie heeft me al meerdere malen behoed voor onbezonnenheid 🍀😀🤑

Reacties zijn gesloten.