BITCOIN & Centraal-Afrikaanse Republiek – Wyckoff theorie & bears in control

laatste update: 05-2022


Bitcoin nieuws, update, Wyckoff theorie en bearish week opening!

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:

Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

2 gedachten over “BITCOIN & Centraal-Afrikaanse Republiek – Wyckoff theorie & bears in control”

  1. Bedankt voor de update. Ik zit idd ook nog te wachten op dat grote capitulatie moment waarbij iedereen het opgeeft. Gigantisch grote rode kaarsen, de echte bodem en vanaf daar weer iedereen instappen. Denk dat we daar nog niet geweest zijn nu, dat groot capitulatie moment.

  2. Eerlijk gezegd is Crypto voor mij altijd een goede investering. We zijn bijna 50% van ATH en ik denk ook dat het een goed moment is om bitcoin te kopen. BTC kan natuurlijk nog lager vallen, maar dat is gewoon een nog grotere kans om meer te kopen. Aan de andere kant denk ik dat het stom is om nu geen BTC te kopen, omdat we dit jaar misschien meer dan 100k kunnen marcheren.
    Ik hield BTC altijd in binance en het bracht mijn mentale gezondheid echt in de war. Dus voor mij is dagelijks handelen en je winst opnemen de betere keuze die ik heb gehandeld met de hulp van Christoph en de winst is geweldig
    U kunt gemakkelijk contact met hem opnemen voor een winstgevend systeem op TE LE GRAM @coinchristoph

Reacties zijn gesloten.