Bitcoin Bullish Pump! Volgt de Altcoin Pump BTC, ETH, FTT, SOL Analyse


Welkom bij Growing Capital! Ben je op zoek naar meer informatie omtrent Crypto en Bitcoin Markt Analyses?
▼ Lees dan verder de beschrijving! ▼

Een nieuwe maand is begonnen en Bitcoin is meteen omhoog geschoten! De Bitcoin bullish pump van de afgelopen 24 uur is opmerkelijk. We gaan dan ook een Bitcoin analyse maken deze video om erachter te komen wat er is gebeurt en een Crypto markt analyse wat we kunnen verwachten de komende tijd.
Verder kijk ik ook eens of er een Altcoin pump aan zit te komen. Hiervoor behandel ik de Ethereum ETH analyse, FTT analyse & Solana SOL analyse.

Growing Capital is opgericht door Stef in 2017. Stef is een Crypto-Expert die de afgelopen jaren al zijn expertise heeft opgebouwd omtrent Cryptocurrencies en Bitcoin in het bijzonder.
Wekelijks geeft hij in zijn Crypto Markt Analyse zijn visie hoe de Crypto Markt er op dat moment voorstaat. Verder behandelt hij ook het laatste Crypto nieuws en Bitcoin nieuws vandaag. Kortom, Stef is de ideale persoon om je op weg te helpen in het geld verdienen met Bitcoin!
Voor diegene die ook een PROFESIONELE TRADER willen worden, heeft Stef dan ook het platform Growing Capital opgericht. Hij beschrijft zijn platform en leerprogramma het liefste als volgt:
“Growing Capital is hét leerplatform voor zowel de beginnende als gevorderde trader waarin een goede Technische Analyse de basis is voor succesvolle trades en consistente winst.”

📈 Voor meer informatie:
👨‍🏫Tradeconfirm Leerprogramma:

Hier kan je je aanmelden voor de verschillende exchanges:

Bitvavo: (Nederlandse Exchange)
FTX: (Spot en Leverage Exchange)
Binance: (Grootste Exchange ter wereld)
Bybit: (één van de beste Leverage Exchanges)

👆 Deze links kan je gebruiken, je krijgt hiermee korting op je trading fees en in sommige gevallen een welkomstbonus. 👆

SOCIAL MEDIA:

Telegram:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
Discord:

Via YouTub kanaal Growing Capital wordt wekelijks een Crypto Markt Analyse gedeeld waarin Stef zijn visie geeft op Bitcoin en verscheidene Altcoins. Verder wordt ook nog ander Crypto nieuws behandeld dat net verschenen is of een invloed heeft op de Bitcoin Markt Analyse.
Daarnaasr is deze wekelijkse video ook opgericht om een antwoord te geven op vragen die steeds terugkeerden zoals: “Wat zijn de beste Crypto Altcoins 2021?”, “Hoe investeren in Crypto Bitvavo?” en “Hoe kan ik geld verdienen met Bitcoin?”.
Of we nu in een Bitcoin Bull Run 2021 of Bitcoin Bear Markt zitten, het leren analyseren van de BTC markt zal ervoor zorgen dat je consistent winstgevend kan zijn. Zelfs tijdens de Bitcoin Crash 2021!
Vergeet dus zeker niet te abonneren op het kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de BTC 2021 ontwikkelingen en natuurlijk om een overzicht te krijgen welke Altcoins kopen 2021. Zo behandelt Stef ook Ethereum ( ETH ), Litecoin ( LTC ), Chainlink ( LINK ), Polkadot ( DOT ), Thorchain ( RUNE ), Solana ( SOL ), Terra ( LUNA ), Cardano ( ADA ), Avalanche ( AVAX ), Tezos ( TZX ), Polygon ( MATIC ), 1INCH ( 1INCH ), Bitcoin Cash ( BCH ), BakerySwap ( BAKE ) en nog vele andere Crypto Altcoins!

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pikisuperstar, rawpixel.com en starline

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

2 gedachten over “Bitcoin Bullish Pump! Volgt de Altcoin Pump BTC, ETH, FTT, SOL Analyse”

  1. <I respect your work mate, because you are pointing people in the right direction, this is the FOMO September for the incoming dip in October. It is manipulated but that can be a good thing if you understand it. We should all know that when these reports are bullish take some off to the side lines, when news gets bearish start buying. "Keep it simple simple" that bear/ correction was the best thing that happened me. but all thanks to Expert Leo Lazarus for his amazing skills for help me to earn 20 BTC through trading chart. I believe we are in the spring phase..

  2. . Ik zal dit kanaal voor altijd waarderen, je hebt mijn familie veel geholpen, je video's, advies en lessen zijn inspirerend en nuttig voor ons. Mijn man en ik zijn in staat geweest om minimaal, bewust te zijn in het uitgeven, sparen en verstandig beleggen, ik verdien nu elke week. Je bent zo'n zegen voor deze generatie. we houden allemaal van je😘😘

Reacties zijn gesloten.