Bitcoin bull run deel 2 begint NU | BTC koers en nieuws vandaag | #466 in 2022

laatste update: 09-2022


Deel 2 van de bull run is begonnen. De bitcoin koers knalt door de 200MA heen, en dat betekent dat de lange termijnstrend weer opwaarts is. Hoop dat jullie van de dip hebben kunnen genieten πŸ˜‰ Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:01 AMC gaat BTC accepteren
03:50 ETH 5 dagen na London upgrade
06:41 Tether brengt nieuw (verplicht) rapport uit
09:20 Crypowet VS niet voorbij senaat
11:51 Groei BTC slaat over naar gerelateerde aandelen
13:51 Koerrrsen koerrrsen!
19:21 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
βœ… Koop crypto:
βœ… Hardware wallets:
βœ… Cryptonieuws:
βœ… Facebook:
βœ… Telegram:
βœ… Twitter:
βœ… Instagram:
βœ… Abonneer youtube:
βœ… Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

18 gedachten over “Bitcoin bull run deel 2 begint NU | BTC koers en nieuws vandaag | #466 in 2022”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Mooi om wat te zien over ETH, misschien toch geluisterd naar mijn vorige comment? hehehe. Dank Axel!

 3. Bedankt voor de info weer, stoploss net onder de $45000 ingesteld.

 4. Ik kijk graag naar je video's maar zou het toch fijn vinden wanneer je bij "Koersen, koersen, koersen" ook daadwerkelijk koersen bespreekt, niet alleen dat van BTC, maar misschien ook dat van ETH. Deze twee zijn in mijn ogen toch de belangrijkste twee in de markt. Verder, ga zo door! πŸ™‚

 5. ETH mag omhoog. Dan wordt er geld verdiend.

 6. voor de Bitvavo gebruikers niet alleen USD gebruiken maar ook de Euro πŸ™‚

 7. Hoi Axel, jij bent zo good dat ik geen dag van je wil missen, zo mooi hoe je praat met al je klemtonen !!!!!!!!!!!!!!!!, I love it !!!, Koersen, Koersen, Koersen ………………..

 8. Ik weet het, lastig te voorspellen. Maar over 3 jaar waar denkt jullie dat cardano op zal staan?

 9. Mooi hoe jullie het precenteren alsof het het journaal is, blijf zo doorgaan!

 10. The Great Reset trending op Twitter. Mensen worden wakker!

 11. Bedankt om ook ETH aan bod te laten komen, mag gerust iedere keer. Mss telkens de top 3 crypto bespreken. Doe zo verder

Reacties zijn gesloten.