Bitcoin boven 18.000 USD! | Belangrijke update FTX | Crypto nieuws vandaag | #796


Dubbel feest! Bitcoin eindelijk weer boven de 18.000 USD, we vieren vandaag de 14e verjaardag van de allereerste bitcoin transactie ooit en zelfs bij FTX is er weer iets positiefs te melden. Dit en meer vandaag in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 Bitcoin weer boven 18.000 USD!
03:58 14 jaar geleden: Eerste BTC transactie ooit
06:12 Update FTX: 55% van schulden momenteel beschikbaar
08:15 Bitcoin SV verdwijnt van Robinhood; koers zakt 10%
10:37 Avalanche (AVAX) +21% dankzij Amazon
12:35 Koerrrsen koerrrsen!
16:25 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Bitcoin boven 18.000 USD! | Belangrijke update FTX | Crypto nieuws vandaag | #796”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

Reacties zijn gesloten.