Bitcoin boven 17.000 dollar | Is de bearmarkt voorbij? | Crypto nieuws vandaag | #767


Het is Bitcoin weer gelukt om boven de 17.000 dollar uit te komen. Het zijn de eerste tekenen van herstel, maar kunnen we zeggen dat de bearmarkt voorbij is? Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:52 BTC boven 17.000 USD dankzij uitspraken FED
04:35 CryptoQuant: Grote investeerders keren weer terug in cryptomarkten
07:00 Telegram komt met eigen crypto exchange en wallet koppeling
08:53 Zuid Korea op zoek naar (oud)bestuurders Terra (Luna).
11:26 Inflatie NL flink gedaald
14:14 koerrrsen koerrrsen!
17:47 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Bitcoin boven 17.000 dollar | Is de bearmarkt voorbij? | Crypto nieuws vandaag | #767”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hahaha wat een koptekst weer. Succes 15800 gaan we weer snel zien

  3. Hoii Axell lekker vieren mooi koerrsen voor Bicoin ook Nederland inflatie lekker laag💯💋wens je een mooi avond tot morgen dan weer !!!

Reacties zijn gesloten.