Bitcoin ATM’s verboden in VK | OnlyFans doneert ETH | BTC nieuws vandaag | #608


Bitcoin ATM’s zijn per direct verboden in het Verenigd Koninkrijk, gelukkig lijkt het in de VS juist de ándere kant op te gaan. Hoe dan ook, een gebruiker uit het Satoshi tijdperk doet vandaag goede zaken! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:56 In UK moeten alle BTC ATM’s sluiten, vanaf nu illegaal
04:01 Zuid-Korea heeft nieuwe pro-crypto president
07:18 Satoshi-era met 486 BTC na ruim 11 jaar weer actief
08:39 OnlyFans doneert 500 ETH aan Oekraïne
10:44 Ripple krijgt weer hoop door cryptowet VS
13:27 Koerrrsen koerrrsen!
19:09 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Bitcoin ATM’s verboden in VK | OnlyFans doneert ETH | BTC nieuws vandaag | #608”

  1. >>Mensen hebben hun biedingen verhoogd in de hoop enorme winsten te maken met de stijging, maar zoals we nu kunnen zien, is de markt erg onstabiel, de waarheid is dat je altijd meer winst kunt maken met handelen in plaats van alleen maar vast te houden en te wachten op de prijs van BTC schiet omhoog, het is inderdaad een moeilijke beslissing voor zowel oude als nieuwelingen wiens bedoelingen gewoon zijn om te hodl en te verkopen, maar de mogelijkheden van tradn Btc zouden je in staat stellen om je Btc te laten groeien, zonder rekening te houden met de huidige prijsgrafiek en ook je reet te redden van een toekomstige dip dat kan gebeuren, ik ben sinds februari begonnen met traden met Greg Kaplan en tot op heden heb ik meer dan 14,5 Btc verdiend, zelfs met de ups en downs sinds de reis. Met de hulp van Greg Kaplan hoef ik me geen zorgen meer te maken over de opkomst en ondergang van Bitcoin. Hij is gemakkelijk te bereiken op?TELEGRAM,{@Kaplansignals }

  2. <Awesome post I must say. Crypto is moving with little sign of stopping throughout the past few days and weeks, with movements reaching a clear impasse, the aggregated cryptocurrency market has been following in Btcoin's lead and is struggling to garner any decisive momentum. One analyst is now noting that BTC has been holding above a key macro level throughout the past few months. I appreciate the honesty/ the most you tubers this days is only up to the moon/ funny part is that nobody is talking or taking in consideration of what's happening around us !!!!! /stock market , delta variant, inflation and so on; let alone of how bitcoin perform before in the same situation in the past. what's best to do now is to trade with pro treder Daniel as to stack up more even in this period.

Reacties zijn gesloten.