Bitcoin Analyse: ‘Brengt death cross BTC koers weer richting $5.500?’


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden. #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL #Bitcoin

Over de speciale actie van OKEx kun je op deze site meer lezen:

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John.

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

In Goedemorgen Bitcoin presenteren we het laatste nieuws. Met een video van enkele minuten ben jij weer op de hoogte van het nieuws van gisteren.

Support ons via de Brave Browser:

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

6 gedachten over “Bitcoin Analyse: ‘Brengt death cross BTC koers weer richting $5.500?’”

  1. Dank weer John, spannende dag vandaag 🙂 ik wil graag weer instappen rond die 5500 – 4400. Dit is voor mij dan ook een teken om direct te beginnen aan je cursus om zo in de besloten groep te komen.

    Ik ben het eens met Tem dat je veel meer subscribers verdiend! Gaat vast helemaal goedkomen.

    Fijne dag!

  2. Divergentie en dead cross, dat wordt een mooie short positie.
    Nu is alleen nog de vraag wat de futures gaan doen; gaan er veel uit of stappen mensen over uit de aandelen markt naar btc?

Reacties zijn gesloten.