Bitcoin 2023-conferentie bouwt terug – Bitcoin MagazineDit is een opinieredactioneel commentaar van Brandon Green, de stafchef van BTC Inc en organisator van de Bitcoin 2023-conferentie. Bitcoin 2023 en Bitcoin Magazine worden beide beheerd door BTC Inc.

Als je dit leest, gefeliciteerd, je hebt nu een echte bitcoin-beermarkt meegemaakt. Ja, de winter is koud, en nee, het wordt misschien een tijdje niet warmer, maar het is op deze momenten, wanneer de ijskoude lucht je longen vult en het suizen in je oren van het lawaai van de afgelopen twee jaar begint te vervagen , dat de hele missie weer in focus komt en het signaal weer een pad voor je begint te schijnen.

Het is inderdaad een winterwonderland. En hoewel het op de een of andere manier iedereen blijft verbazen dat de winter volgt op de zomer, laten we niet vergeten dat de lente er zeker ook aan komt, en dat het het beste is om je er goed op voor te bereiden.

We hebben nogal wat van deze seizoenen meegemaakt bij Bitcoin Magazine, en het lijkt erop dat we na elke cyclus een beetje dichter bij het uitzoeken komen hoe hyperbitcoinisatie echt zal vorderen en wat we als gemeenschap en industrie moeten doen om help ons daar te komen. Helaas is het mechanisme waarmee we dit uitzoeken meestal via pijn en harde lessen.

In 2013 tot 2014 leerden we “niet je sleutels, niet je munten” toen de grootste beurs in heel Bitcoin (verreweg) instortte. In 2017 tot 2018 leerden we via bittere vorkoorlogen hoe bestuur zou moeten werken in een systeem zonder gedefinieerd bestuur. Nu, in 2021 tot 2023, leren we hoe de introductie van krediet- en schuldcycli de markten beïnvloeden en verstoren, evenals de verschillende aanvalsvectoren die worden geïntroduceerd door papieren bitcoin en IOU’s, vooral in een systeem met vrijwel onmiddellijke afwikkeling.

Bitcoin leidt ons inderdaad door een snelle spoedcursus over de afgelopen 2000 jaar financiële innovatie. Wie het traject van Bitcoin op de voet volgt, kan zich met recht een expert noemen in onder meer de monetaire theorie.

Het is echter niet genoeg om alleen deze lessen te leren.

In de kou van de winter houden we geen winterslaap; wij bouwen. Het is tijd om deze lessen uit het afgelopen decennium te trekken en toe te passen op de toekomst van het wereldwijde financiële systeem. Veel van de bedrijven en projecten die ons daarbij helpen, zijn er al. Ze verfijnen hun aanbod en bouwen een robuuste infrastructuur die we kunnen gebruiken. Veel meer zijn nog niet eens bedacht.

Bitcoin 2019 werd vier jaar geleden opgericht, in het hart van de bearmarkt van 2018 op de hielen van de bittere burgeroorlog. Het doel was om “Bitcoin weer leuk te maken”, wonden te helen en te helpen een weg vooruit te banen voor deze industrie.

De industrie rond Bitcoin groeide de afgelopen vier jaar enorm, en onze conferentie was ontworpen om die groei mogelijk te maken. Veel van de huidige op Bitcoin gerichte bedrijven zijn opgericht tijdens onze evenementen. Startups werden gepitcht en gefinancierd. Bedrijven hebben belangrijke medewerkers ontmoet en aangenomen. In onze vergaderzalen werden zakelijke partnerschappen gesmeed. Op onze podia werden producten en diensten (en meer!) aangekondigd. Het zou moeilijk zijn om een ​​bedrijf in onze ruimte te vinden dat het traject van hun bedrijf niet heeft veranderd door onze conferentie bij te wonen of te sponsoren.

In 2019 was de gemeenschap verdeeld en kreeg Bitcoin niet de juiste prioriteit in het bredere discours. In 2023 is de gemeenschap sterker dan ooit, maar de industrie rond Bitcoin is absoluut rekt geworden. Het kerkhof van bedrijven die overbelast, overleveraged of ronduit frauduleus zijn geworden, is enorm. Er zijn enorme hiaten in de producten en diensten die deze bedrijven hebben gecreëerd, en enorme kansen om nieuwe producten en diensten te bouwen met de kernprincipes van Bitcoin als focus. We hebben een unieke kans om ons opnieuw voor te stellen hoe een financieel systeem met Bitcoin als middelpunt eruit ziet, en de Bitcoin 2023-conferentie zal onze eerste kans zijn om als gemeenschap samen te komen en precies dat te doen.

Bitcoin 2023 komt eraan op 18 mei 2023. De bedrijven en bouwers die aanwezig zijn, hebben de kans om de leiders te zijn die de toekomst van onze industrie de komende jaren vormgeven. De ideeën die onder aanwezigen en sprekers worden gegenereerd, kunnen de basis vormen voor de volgende groeifase van de branche. We zullen terugbouwen met Bitcoin als de kern van elk product en elke dienst op de markt. En we zullen de wereld bewijzen dat een idee waarvoor de tijd rijp is, niet kan worden gestopt.

Dit volgende tijdperk zal misschien wel het meest bepalend zijn voor het succes van Bitcoin. Het “bewijs het”-moment van Bitcoin staat voor de deur en de hele wereld kijkt toe. De toekomst van Bitcoin wacht.

Ga niet aan de zijlijn zitten. Betreed de arena.

Plaats een reactie