30 gedachten over “Binance Visa kaart: uitleg en beoordeling”

 1. Nieuwe Cursus NU tijdelijk €199 ipv €299 !!!!

  Neem deel aan mijn nieuwe cursus die start op vrijdag 17 juni, slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  Voor meer info kijk op:
  https://cursus.timscryptoclub.eu

  Ondersteun mijn kanaal met deze hardware wallets
  🔐Trezor: https://trezor.timvanhulle.eu
  🔐Ledger: https://ledger.timvanhulle.eu

  Exchanges
  ✅Bitvavo: https://bitvavo.timvanhulle.eu (E905922C05) Tijdelijk geen handelskosten
  ✅Binance (HXCHCHRU): https://binance.timvanhulle.eu 20% KORTING op fees
  ✅Bybit: https://bybit.timvanhulle.eu (deposit bonus tot max $4460 en 30% korting op handelskosten)
  ✅Crypto.com: https://crypto.timvanhulle.eu $25 BONUS (mssdah6bk8)
  ✅KuCoin (QBSSSM2J): https://kucoin.timvanhulle.eu 20% KORTING op fees

  Verdien interest op Crypto en Euro:
  💰Youhodler: https://youhodler.timscryptoclub.eu
  💰Nexo: https://nexo.timvanhulle.eu
💰Celsius: https://celsius.timvanhulle.eu $20 BONUS

  Twitter Alerts 🚨: https://twitter.com/timscryptoclub
  Telegram Alerts🚨: https://t.me/Timscryptoclub
  Discord🚨: https://discord.timscryptoclub.eu

  📺 Mijn Binance Tutorial: https://youtu.be/ReIGJO-GDrs

 2. dankje, ik heb de card zojuist ontvangen en heb nu beter inzicht in hoe ik die kan gebruiken!

 3. Kan je rechtstreeks van je debetkaart naar je binance kaart geld opzetten?

 4. Hallo, ik heb mijn kaart ontvangen en heb inmiddels 100 euro op de kaart gezet alleen als ik dan in de albert heijn bijv wil pinnen wordt die afgewezen. Hoe komt dit?

 5. als ik bv voor 100 Euro in een dip BTC koop dan overzet in Funding wallet en dan naar je visa waar kan je dan de koers tgov uw aankoop heel goed bijhouden. Ik zie me al aan de kassa staan en alles uitzoeken. Heb je daar een filmpje van in stappenplan?

 6. Hoi Tim,
  Ik heb net je video over de Binance debit kaart op YouTube gezien (7 maanden geleden geplaatst) Ik wil ook deze kaart gaan aanschaffen en heb een vraag (misschien een domme) Hoe stort je momenteel euro’s op deze kaart?

  Alvast bedankt!

 7. Vanochtend geprobeerd te pinnen bij de AH voor wat boodschappen, maar kaart werd niet herkend? Ik zal een pinapparaat eens proberen. Kaart is active en heb van mijn spot wallet naar funding wallet wat gezet.

 8. Heel informatieve video. Wat ik, zoals in de meeste informatieve videos over crypto, wel mis is meer info over hoe je precies je belastingen aangeeft op die transacties die je met je Binance kaart doet. Kan je hier wat meer info over geven? Download je een transacitiegeschiedenis specifiek voor je Visa transacties? Of download je de volledige transacitegeschiedenis?
  Hoe bepaal je precies je winsten? Want door een kaart te gebruiken creëer je natuurlijk veel transacities en het is niet eenvoudig om precies te gaan aangeven met welke crypto je juist de transacite hebt gedaan en hoe je die dan weer verworven hebt.

 9. Bedankt voor deze video! Dus je kan eigenlijk perfect met je 200 eur btc bv naar de supermarkt gaan en inkopen doen? Of moet je het zelf eerst omzetten naar euro?

 10. Heb de card ook besteld /binnen. Ben naar de en geld automaat gegaan om pin te wijzigen maar die om die wijzigen heb ik de originele nodig. Kan me niet herinneren dat ik deze heb ontvangen… help!!!!

 11. Dankje wel voor de video, hoeveel kan je per dag pinnen bij de geld automaat?

 12. Dank voor de video:) moet je 06 of alleen de 0 van een mobiele nummer gebruiken voor het aanvragen vd kaart?

 13. Ik heb deze pas ook inmiddels binnen. Kan ik nog wel gewoon via mijn eigen rekening geld storten op die binance visa kaart.

 14. Hallo hoeveel moet et minimaal op je kaart staan? Het lukt me niet momenteel kaart wordt altijd geweigerd?? Heb 20€ op bnb staan wilde enkel een koffie kopen van 1.20€ wordt geweigerd ?? Ook tankstation krijg ik melding temporaly refused ??? Please help me !

 15. Bedankt voor de duidelijke info! Al met al best laagdrempelig zo'n binance deb card.

 16. Ik heb een vraagje. Kunnen mensen via hun visa kaart euro storten naar mijn visa debit kaart?

 17. Hi , this video just popped in my YouTube. I live in in Amsterdam and I have a binance card (ordered a few days ago) . I used it today at the lidl, but for some reason didn’t work. Does the card work at specific shops? Or do I need to put the card inside the card machine and put my pin? Thank you

 18. Beste. Kan men hetgeen wat op binance staat in euros laten zetten? Moesten de virtuele munten crashen dat je nog tenminste uw geld hebt maar in euros die je dan later kan afhalen aan ATM? En zo ja hoe doen we dit?

 19. wat is het maximale wat je kan betalen met die card? zou ik bijvoorbeeld een betaling van boven de 10.000 kunnen doen zonder problemen?

 20. Hoi, interessant filmpje. Ik hoor je zeggen online aankopen doen met de Binance card. Maar ik kan echt nergens vinden hoe dat werkt. Heb je hier meer info over? Hij is geactiveerd en heb al betaald bij de Jumbo. Maar online aankopen zou ook wel fijn zijn 😁 Bedankt.

 21. hallo beste, ik had een paar vragen, waar kan ik de pincode veranderen van de fysieke kaart, ik heb hier bij verschillende banken al geprobeerd aan de terminals en ik krijg de optie niet. tweede vraag was over de BNB die ik nodig heb voor de cashback tiers, kan ik deze staken zoals bij CRO of in de savings zetten zodat deze meetelt voor de average 30-day balance of heb ik enkel de mogelijkheid om deze in fiat/spot te laten staan?

 22. Vraagje ben pas begonnen maar hoe zet ik trx coindie in mijn binance wallet staan naar je Visa overzetten mvg r

 23. Dank je wel voor de uitleg….echt uitstekend uitleg….kijk meer van je crypto videos and subscribed…wish you richness

 24. Ik probeer geld te pinnen terwijl ik me account al heb gefund maar het lukte niet weet je misschien waarom?

Reacties zijn gesloten.