Binance verliest zijn on- en off-ramp provider in Britse ponden binnen 9 weken


Binance worstelt om een ​​nieuwe servicepartner te vinden om Britse ponden over te maken op zijn handelsplatform nadat zijn huidige partner, Skrill Limited, aankondigde dat het binnenkort zou stoppen met het leveren van diensten aan de crypto-uitwisseling.

Binance legde in een e-mail van 13 maart aan “Binancians” uit dat Skrill op 22 mei zou stoppen met het verwerken van stortingen en opnames van ponden via bankoverschrijving met zijn “Faster Payments Service” en kaart.

“Het spijt ons u te moeten meedelen dat onze GBP fiat-partner, Skrill Limited, ons heeft laten weten dat het zal stoppen met het aanbieden van GBP fiat-diensten, namelijk stortingen en opnames via Faster Payments en kaart, aan Binance-gebruikers”, aldus de verklaring.

Binance’s e-mail aan gebruikers over de opschorting van de GBP-service. Bron: Twitter

Het handelsplatform voegde eraan toe dat ze “hard werken om een ​​alternatieve aanbieder te vinden” om zo snel mogelijk Britse pond on- en off-ramp-diensten aan gebruikers te bieden.

Het heeft ongeveer negen weken de tijd om een ​​alternatief te vinden voordat Skrill zijn diensten beëindigt.

Binance bevestigde echter dat de wijziging geen invloed zou hebben op Binance-accounts of op Binance.com-producten of -diensten.

Een woordvoerder van Binance vertelde Cointelegraph dat de overboekingen van ponden op 13 maart zijn opgeschort voor nieuwe gebruikers en dat gebruikers in de tussentijd nog steeds toegang hebben tot hun pondsaldi:

“Deze wijziging treft minder dan 1% van de Binance-gebruikers. We weten echter dat deze diensten worden gewaardeerd door onze gebruikers en ons team werkt er hard aan om een ​​alternatieve oplossing voor hen te vinden.”

“In de tussentijd blijven alle methoden voor het storten en opnemen van andere fiat-valuta’s en het kopen en verkopen van crypto op Binance.com onaangetast, inclusief bankoverschrijvingen met een van de andere fiat-valuta’s die door Binance worden ondersteund, en het kopen en verkopen van crypto rechtstreeks via krediet. of pinpas”, voegde de woordvoerder eraan toe.

Stappen om GBP op Binance te storten. Bron: Binance.

Dit is ook niet het enige serviceproviderdilemma waar Binance de laatste tijd mee te maken heeft gehad.

Binance schortte op 8 februari tijdelijk bankoverschrijvingen in USD op, maar gaf geen verklaring waarom alleen maar werd gezegd dat het zou werken om de functie zo snel mogelijk opnieuw op te starten. De stopzetting gold destijds niet voor de in de VS gevestigde onafhankelijke entiteit Binance.US.

Op 21 januari kondigde Binance ook aan dat haar belangrijkste bankpartner – naar verluidt nu gesloten Signature Bank – overschrijvingen in Amerikaanse dollars onder de $100.000 op het handelsplatform zou verbieden. Deze service stopte op 1 februari.

Verwant: Binance banking-problemen benadrukken een kloof tussen cryptobedrijven en banken

Binance kondigde vervolgens op 23 januari aan dat Binance-gebruikers uit 143 landen helemaal geen toegang meer zouden hebben tot het SWIFT US-dollar bankstortings- en opnamekanaal.

De Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk en Duitsland waren enkele van de weinige landen die de cut haalden.

Cointelegraph nam contact op met Paysafe, het moederbedrijf van Skrill, maar kreeg niet onmiddellijk antwoord.

Plaats een reactie