Binance Liquiditeit | Passief inkomen verdienen met Crypto


Met deze link schrijf je je in bij binance om 20% van je transactiekosten terug te krijgen!

Ad-affiliate, wij krijgen beide 20%. Win-win!

Twee weken geleden kon je zien hoe ik 1000 usd investeerde in 2 liquiditeitspools op Binance. Deze Binance liquiditeit zorgt ervoor dat ik elke dag passief inkomen verdien, deze week ben ik opnieuw in een aantal liquidity pools gestapt. Ik genereer zo inkomen uit mijn cryptomunten en laat ze voor me werken. De overige coins zitten in het locked liquidity programma van Binance waardoor ik rendement krijg over de periode dat ze hierin zitten. In deze video laat ik je zien hoe dit werkt en hoeveel passief inkomen in elke dag bijgeschreven krijg met deze tactiek. Een strategie die tot nu toe al heeft gezorgd voor extra rendement op mijn cryptomunten. Ook weten hoe dit werkt? Kijk mijn eerste video:

Het percentage fees verschilt per dag en is afhankelijk van het handelsvolume op Binance maar ligt voor de meest bekende cryptomunten tussen 10 en 30% op jaarbasis.

Op mijn site lees je meer over deze derde pijler van het Freedomfund:

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Zit je ook op Bux? Word dan lid van het kanaal van Freedomfund beleggen via de kanaalpagina’s. Hier bespreek ik dagelijks de markten, doe ik live trades en kun je me vinden voor het beantwoorden van vragen.

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

2 gedachten over “Binance Liquiditeit | Passief inkomen verdienen met Crypto”

  1. ik ben benieuwd , goede uitleg , ook de vorige video! , bedankt ! ik ben begonnen met doge /usdt en ga er wat pairs aan toevoegen. of ik nou hold of het aan het werk zet ,dan natuurlijk het laatste!

  2. Hey man. Ik heb een vraag over de liquidity pool op binance. Kan ik je via een ander platform bereiken? Dit communiceert een beetje lastig
    Gr

Reacties zijn gesloten.