Binance kondigt ondersteuning aan voor nieuwe Afrikaanse valuta’s zonder derde partijenGebruikers uit Liberia, Sierra Leone en meer kunnen nu rechtstreeks hun lokale valuta gebruiken om bitcoin te kopen en verkopen via Binance P2P.

Cryptocurrency-platform Binance heeft aangekondigd dat zijn peer-to-peer (P2P)-marktplaats nu meer Afrikaanse valuta’s zal ondersteunen, waaronder Liberiaanse dollar (LRD), Sierra Leoonse leone (SLL), Gambiaanse dalasi (GMD), Mauritaanse ouguiya (MRO) en Kaapverdische escudo (CVE).

Gebruikers in deze regio’s kunnen nu transacties uitvoeren met andere gebruikers in hun lokale valuta zonder een derde partij of tussenpersoon. Gebruikers kunnen ook handelsadvertenties verhandelen en plaatsen in de nieuw ondersteunde valuta’s of direct BTC verhandelen met andere gebruikers zonder kosten.

Directeur voor Binance in West- en Oost-Afrika, Nadeem Anjarwalla, zei: “Binance is zich blijven inzetten voor het vergroten van de acceptatie en algemene toegankelijkheid van crypto, en we zijn verheugd om deze stap te zetten om de toegang tot digitale activa moeiteloos te maken voor meer Afrikanen. .”

Bovendien kunnen gebruikers die regelmatig cryptocurrencies ontvangen, evenals LRD, SLL, GMD, MRO en CVE, nu handelaar worden op Binance P2P. Volgens het persbericht zal dit hen in staat stellen om exclusieve klantenondersteuning, geverifieerde badges en toegang tot geavanceerde handelstools te ontvangen. Verkopers genieten ook van VIP-kortingen en nulkosten op het platform. Om zich aan te melden, kunnen gebruikers de Binance P2P-website bezoeken.

Door toegang te bieden tot brede financiële tools en tegelijkertijd een van de laagste tarieven in de branche te behouden, wil Binance crypto toegankelijk maken voor iedereen in Afrika en daarbuiten.

Plaats een reactie