Binance Coin breekt uit zijn weerstand van $ 335; Wordt $ 450 de volgende stop?


  • BNB stijgt met een hoog volume terwijl de prijs na een tijdje boven de $ 335 uitbreekt, terwijl de $ 450 in de roos is.
  • De prijs van BNB blijft stijgen met een sterk volume, aangezien de markt er veelbelovend uitziet voor veel altcoins, waaronder BNB.
  • De prijs van BNB blijft sterk op de dagelijkse tijdframes, aangezien de prijs boven de 50 en 200 exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) handelt.

De prijs van Binance Coin (BNB) liet onlangs een geweldige prijsactie zien toen de prijs steeg naar een hoogtepunt van $ 350 en voorbij deze regio brak die de laatste tijd een moeilijke noot bleek te zijn voor de prijs van Binance Coin (BNB). De cryptomarkt heeft een beetje opluchting genoten over alle activa, met Bitcoin (BTC) die grote tractie liet zien, zich verzamelde en de markt sleepte. Binance’s Coin (BNB) wint met kracht terwijl handelaren en investeerders graag willen accumuleren. (Gegevens van Binance)

Binance Coin (BNB) Prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De afgelopen week hebben veel altcoins meer dan 200% winst gemaakt in de afgelopen 7 dagen na het doorbreken van hun bereikgebonden beweging, omdat velen geloven dat er weer meer hoop in de crypto-ruimte zou kunnen komen.

De nieuwe week zag er een beetje sceptisch uit, maar de zaken beginnen vorm te krijgen en zien er veelbelovender uit voor sommige altcoins, zoals BAND, die in minder dan 24 uur meer dan 100% stijgt, wat de prijsactie en het volume voor kooporders laat zien. De prijs van BNB heeft een aantal goede tekenen laten zien, aangezien het ernaar streeft hoger te stijgen en verkooporders op een regio van $ 300 uit te stellen.

Nadat de prijs van BNB enkele weken geleden van het hoogtepunt van $ 335 was gedaald, heeft het een grote strijd gehad om een ​​rally tot stand te brengen die velen in euforie heeft achtergelaten en de aandacht heeft getrokken die het had van investeerders, handelaren en partnerschapsovereenkomsten.

De prijs van BNB zag zijn handel op een dieptepunt van $ 240 op de wekelijkse grafiek; de prijs stuiterde snel uit deze regio toen de prijs terugkeerde naar een regio van $ 335, waar deze werd afgewezen naar een regio van $ 270. Toch stuiterde de prijs vanaf hier na sterke steun te hebben gevormd voor een regio van $ 350, aangezien de prijs ernaar streeft om boven $ 450 te stijgen

Wekelijkse weerstand voor de prijs van BNB – $ 400- $ 450.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van BNB – $ 300.

Prijsanalyse van BNB op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse BNB-prijsgrafiek | Bron: BNBUSDT op Tradingview.com

In het dagelijkse tijdsbestek blijft de prijs van BNB er sterk uitzien, aangezien de prijs uit zijn prijsbeweging brak naar een hoogtepunt van $ 335, aangezien de prijs streeft naar een rally naar een dagelijks hoogtepunt van $ 400- $ 450, waar de prijs zou kunnen worden geconfronteerd met een grote weerstand om hoger te breken.

De prijs van BNB handelt op $ 350 boven de 50 en 200 EMA, wat een goed opluchtingsteken aangeeft voor de prijs van BNB op het dagelijkse tijdsbestek. De prijs van $ 305 en $ 290 komt overeen met de waarden van de EMA’s die als prijsondersteuning fungeren.

Dagelijkse weerstand voor de BNB-prijs – $ 400- $ 450.

Dagelijkse ondersteuning voor de BNB-prijs – $ 305- $ 290.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview 

Plaats een reactie