Binance Coin (BNB) worstelt om boven $ 335 te breken; Dit is wat je kunt verwachten


  • De prijs van BNB toont kracht terwijl het zijn rally voortzet, met het oog op het doorbreken van de grote weerstand van $ 335, waardoor de prijs niet stijgt.
  • BNB zou meer kunnen stijgen omdat de prijs een bullish bias creëert en boven weerstand blijft.
  • De prijs van BNB blijft sterk op de dagelijkse tijdframes, aangezien de prijs boven de 50 en 200 exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) handelt.

De prijs van Binance Coin (BNB) vertoonde een ongelooflijke prijsactie toen de prijs zijn belangrijkste steun van $ 270 heroverde na het verliezen van deze regio een paar dagen geleden. De cryptomarkt heeft een beetje opluchting gehad over alle meeste activa, waarbij Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) de leiding hadden, aangezien de meeste crypto-activa, waaronder MASK, in minder dan 24 uur meer dan 50% winst opleverden. Nu de onzekerheid in de cryptomarkt binnensluipt, is het nog niet bekend of Binance Coin (BNB) deze weerstand eindelijk zal doorbreken. (Gegevens van Binance)

Binance Coin (BNB) Prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De cryptomarkt ziet er steeds gastvrijer uit, aangezien veel altcoins meer dan 150% winst blijven produceren in de afgelopen 7 dagen na het doorbreken van zijn bereikgebonden beweging. Mensen als DOGE hebben een aantal geweldige runs gezien.

De afgelopen weken waren zwaar voor de crypto-ruimte, met veel altcoins die moeite hadden om hun belangrijkste ondersteuningsgebieden op peil te houden. Nu de week er veelbelovender uitziet en de prijzen van Bitcoin (BTC) aan kracht winnen, heeft de cryptomarkt enige opluchting genoten, maar dit kan niet gezegd worden voor de nieuwe maand, aangezien de prijzen er enigszins anders uit gaan zien.

Na de wekelijkse afsluiting van meer dan $300, steeg de prijs van BNB naar een hoogtepunt van $330; de prijs werd geconfronteerd met een kleine afwijzing om hoger te breken naar een regio van $ 325; de prijs worstelde om boven deze regio uit te breken.

De prijs van SHIB heeft zijn bullish structuur boven de $300-regio behouden, aangezien de prijs van BNB een rally naar een regio van $335 ziet, wat als weerstand fungeert voor de prijs van BNB om naar hogere hoogten te stijgen.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van BNB – $ 335.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van BNB – $ 300.

Prijsanalyse van BNB op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse BNB-prijsgrafiek | Bron: BNBUSDT op Tradingview.com

In het dagelijkse tijdsbestek bleef de prijs van BNB er sterk uitzien, aangezien de prijs boven zijn bereikkanaal bleef, wat een sterke steun vormde om de prijs van verkopers af te houden.

BNB handelt momenteel op $ 324, net boven zijn belangrijkste ondersteuning gevormd op $ 300 op het dagelijkse tijdsbestek na een succesvolle doorbraak van een bereikkanaal met een goed volume toen de prijs steeg naar een hoogtepunt van $ 335, waar het werd afgewezen van een trending hoger naar een regio van $ 400.

Als BNB er niet in slaagt te breken en boven $ 335 te sluiten, kunnen we zien dat de prijs zich terugtrekt naar $ 300- $ 270, wat een goede ondersteuning is voor de prijzen, maar als de prijs voorbij $ 335 komt, verwachten we een rally naar een hoogtepunt van $ 400 – $ 450.

Dagelijkse weerstand voor de BNB-prijs – $ 335.

Dagelijkse ondersteuning voor de BNB-prijs – $ 300- $ 270.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview

Plaats een reactie