Binance Charity verstrekt in 2023 meer dan 30.000 Web3-beurzenDe filantropische tak van Binance – Binance Charity – zal in 2023 30,65 beurzen financieren voor studenten die graag een carrière in Web3 willen uitbouwen.

Het Binance Charity Scholar Program (BCSP) biedt gratis Web3-onderwijs- en trainingscursussen waarmee technisch onderlegde studenten hun vaardigheden kunnen verbeteren zonder over onnodige financiële belemmeringen te hoeven springen, legde Binance Charity uit in een blogpost van 20 januari:

“We erkennen dat digitaal onderwijs en de ontwikkeling van vaardigheden voor velen buiten bereik kunnen zijn, wat resulteert in een blockchain-industrie die diversiteit en talent mist. Het Binance Scholar-programma brengt daar verandering in en dekt de kosten van collegegeld en cursusgelden aan enkele van ’s werelds toonaangevende universiteiten, hogescholen en aanbieders van beroepsopleidingen.’

De blog vermeldde dat meer dan 82.000 aanvragers geïnteresseerd waren om deel uit te maken van het volgende BCSP-cohort, wat neerkomt op een acceptatiegraad van ongeveer 37%.

Tot de onderwijspartners die betrokken zijn, behoren de Universiteit van West-Australië, de Universiteit van Nicosia in Cyprus, de Frankfurt School of Finance & Management in Duitsland en het in Nigeria gevestigde technologiecentrum Utiva.

Het in Frankrijk gevestigde trainingscentrum Simplon, Women In Tech, Kyiv IT Cluster en het Oekraïense Ministerie van Digitale Transformatie zullen ook enkele van de BCSP-evenementen organiseren.

Binance Charity zei dat ze samenwerkten met de in Oekraïne gevestigde afdelingen om Oekraïners te helpen bij het omscholen die mogelijk hun baan zijn kwijtgeraakt door de oorlog met Rusland.

De samenwerking met Women In Tech zal trachten ongeveer 3.000 vrouwen op het platteland van Zuid-Afrika en Brazilië op te leiden om toekomstige vrouwelijke ondernemers te ondersteunen.

Binance Charity krijgt ook partnerschapsondersteuning van Binance Academy, het non-profit blockchain-educatieportaal van het bedrijf.

Alleen al in 2022 haalde Binance Charity meer dan $ 3,5 miljoen op – de meeste in de vorm van Binance USD (BUSD) – waarmee meer dan 290.000 uur aan Web3-opleidingen en -trainingen werden gefinancierd.

Verwant: Onderwijs is de sleutel tot het stimuleren van duurzaamheid in blockchain en daarbuiten

Hoofd van Binance Charity Helen Hai zei dat de interesse in het programma in schoppen blijft groeien:

“De respons op onze Web3-educatieprojecten was ongekend, wat aantoont dat zoveel mensen graag willen leren over blockchain, De-Fi, NFT’s, codering en nog veel meer.”

“We zien interesse van een breed scala aan mensen, waaronder een groot aantal vrouwen […] Met zoveel meer onderwijsinitiatieven met geweldige partners in de pijplijn, zijn we nog nooit zo enthousiast geweest om een ​​meer inclusieve Web3-wereld te bouwen,” voegde ze eraan toe.

Binance Charity heeft niet bevestigd wanneer de 30.000+ posities zullen worden ingevuld en wanneer elk van de geleerde programma’s zal starten.Plaats een reactie